Bob Odenkirk, RJ Mitte, Anna Gunn, Bryan Cranston, Aaron Paul, Jonathan Banks, Betsy Brandt ve Dean Norris, dizinin 2014'te son sezonuyla kazandığı "Drama dalında en iyi dizi" ödülünü sunmak için sahneye çıktı.

Bu yılın ödüllerinde dikkat çeken isimlerden biri de Oppenheimer oldu. En iyi sinema yapımı ödülüne layık görülen Oppenheimer, geceye damgasını vurdu. Ayrıca en iyi oyunculuk ödülü Cillian Murphy ve Robert Downey Jr.'ın oldu.

100 yıldır kayıptı: “Bayan Lieser’in Portresi” 32 milyon dolara alıcı buldu 100 yıldır kayıptı: “Bayan Lieser’in Portresi” 32 milyon dolara alıcı buldu

Tören, California'da gerçekleşti ve Netflix'te canlı yayınlandı. Oscar'dan önceki son tören olan SAG ödülleri, "Oscar'ın habercisi" olarak adlandırılıyor. Bu yılın en iyi dizi ödülü Succession'a gitti. Ayrıca törende, Barbra Streisand'a yaşam boyu başarı ödülü verildi.

Geceye sunuculuk yapan isimler arasında Emily Blunt, Danielle Brooks, Jessica Chastain, Robert Downey Jr., America Ferrera ve Brendan Fraser gibi ünlü isimler yer aldı.

Breaking Bad'in efsane kadrosunun yeniden bir araya gelmesi, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı ve sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Dizi, 2014'te son sezonuyla ekranlara veda etmiş olsa da, hala unutulmayan bir efsane olarak anılmaya devam ediyor.