Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programında annesine öfkelendi. Neden 3 isimle yaşıyorum ben diye haykırdı.

"Annemize güveniyoruz"

Canlı yayına ayrıca Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara. G'de bağlandı ve gözyaşlarına hakim olamayarak: "Duygu'yu orada görünce çok duygulandım, sakin ol ablacım" dedi.  Dilara G. "Uğur Dündar'la konuşma fırsatı bulduğunu söyledi. Annemin beyanı dışında başka bir şey söyleyemiyorum dedi. Müge Anlı, "Annenize güveniyor musunuz?" diye sordu ve Nebioğlu ve Dilara. G  "Evet" dediler. 

"DNA sonucuna ilişkin itiraz ettim"

Dilara Gülatan, Uğur Dündar'la ilgili DNA sonucuna ilişkin itiraz ettiğini dile getirdi. Uğur Dündar da bana yardımcı olacağını söyledi dedi.

"İstanbul dışında da görüşüyorlardı"

Duygu Nebioğlu ve Dilara Gülatan, "Annemiz ortaya çıksın, sorularımızı yanıtlasın." dedi. Müge Anlı, öte yandan Dilara Gülatan'ın babasının başka bir sanatçı olduğu iddiasının bulunduğunu  bildirdi. Suphiye Oran'ın 35 yıllık arkadaşı ise Metin Akpınar'ın  Suphiye Oran'la İstanbul dışında da görüştüğünü söyledi.

BAT grubu sigaralar boykot ediliyor: Hangi sigaralar satılmayacak? BAT grubu sigaralar boykot ediliyor: Hangi sigaralar satılmayacak?