Çorum'un Ulaştepe Mahallesi'nde, geçmişe dayanan bir husumetin korkunç bir şekilde patlamasıyla, gece saatlerinde yaşanan sokak kavgası kanlı bir trajediye dönüştü. İki yıl önce boşanan Murat Ç. (42), eski eşi Emine Sungurlu (42) ve onun yeni eşi Fatih Sungurlu (45) ile karşılaştığı anda, tansiyon yükseldi ve kısa sürede olaylar kontrol dışına çıktı.

Ağır yaralandı

Sungurlu çifti ile Murat Ç. arasındaki gerilim, Ulaştepe Mahallesi Helvacı Sokak'ta bir tartışmayla başladı. Seslerin yükselmesiyle birlikte, komşular Ramazan Balaban (50) ve Şerife Balaban (52) olaya müdahale etmek için dışarı çıktı. Ancak, bu müdahale anında, Murat Ç'nin elindeki bıçakla gerçekleşen saldırı sonucunda, Fatih Sungurlu ve Balaban çifti ağır yaralandı.

Hayatını kaybetti

Kahve telvesini değerlendirmenin 4 yolu Kahve telvesini değerlendirmenin 4 yolu

Polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine hızla olay yerine ulaştı. Ne yazık ki, sağlık ekipleri Fatih Sungurlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Balaban çifti ise ambulansla İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Şerife Balaban hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Ramazan Balaban ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Durumu iyi

Olayın ardından kaçan Murat Ç. kısa süre içerisinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Emine Sungurlu'nun ise olaydan etkilenmemiş olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Gözaltına alınmış

Şüphelinin akşam saatlerinde Sungurlu çiftiyle yaşadığı başka bir tartışma nedeniyle de gözaltına alındığı ve daha önce serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yetkililer, olayla ilgili detaylı soruşturmanın devam ettiğini ve tüm delillerin titizlikle incelendiğini belirtti. Mahalle sakinleri ise şok içerisinde yaşanan bu trajik olayın ardından tedirginliklerini dile getiriyor.