İstanbul Valisi Davut Gül, Küçükçekmece'de çöken 4 katlı binayla ilgili açıklamada bulundu. Gül, enkazdan 7 kişinin yaralı olarak kurtarıldığını ve 2'sinin ağır durumda olduğunu bildirerek enkaz altında olduğu tahmin edilen 2 kişi için kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Olayda can kaybı bulunmuyor.

BİNA DEPREMDEN ÖNCE YAPILMIŞ

Vali Gül, açıklamasında binanın 1988 yılında yapıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

Zemin +3 katlı bina kendiliğinden çöktü. 2'si ağır, 7 kişi yaralı olarak çıkartıldı, kurtarma çalışmaları devam ediyor. 2 kişinin daha göçük altında olduğu söyleniyor. Bize ulaşan ölü tespiti ve ihbarı yok. Bina 1988 yapımı, çökmeyle ilgili şu anda tespit edilen bir neden yok. Adli ve idari süreç devam edecek.

Enkaz2

AFAD OLAY YERİNDE

Binanın çökmesinin ardından bölgeye sevk edilen AFAD ekipleri, enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmalara başladı. 7 kişiyi bina altından çıkaran ekipler, enkaz altında kalan kişileri kurtarmak için çalışmalarına devam ediyor.enkaz altında olduğunu belirtti.

AFAD ekipleri enkaz altındakileri kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Enkaz3

Özgür Özel: Netanyahu'yu alkışlayanlar insanlık suçu işlemişlerdir Özgür Özel: Netanyahu'yu alkışlayanlar insanlık suçu işlemişlerdir

E N K A Z

Bina-1

Son Dakika I Küçükçekmece'de 4 katlı bina çöktü, enkaz altında kalanlar var Son Dakika I Küçükçekmece'de 4 katlı bina çöktü, enkaz altında kalanlar var

Editör: Kemal Ilıkkan