Usta oyuncu Settar Tanrıöğen, son zamanlarda "Kızılcık Şerbeti" dizisinde canlandırdığı "Abdullah" karakteriyle ön plana çıkmıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. İki kez ameliyat olan Tanrıöğen, yoğun bakımdan çıktı ve normal odaya alındı. 

Habere göre, 61 yaşındaki oyuncuyu kızı ve ablası yalnız bırakmıyor. Ancak doktorlar, ziyaretler için henüz izin vermiş durumda değil. Oyuncunun ne zaman diziye döneceği ise belirsizliğini koruyor. Tanrıöğen'in sağlık durumu ve iyileşme süreci yakından takip ediliyor.

Kızılcık Şerbeti Dizisine Ne Zaman Girecek

Kızılcık Şerbeti Oyuncusu Settar Tanrıöğren'in Sağlık Durumunda Yeni Gelişme Risklerin Varlığı Nedeniyle

Tanrıöğen, hastaneye kaldırıldığı günden bu yana, Kızılcık Şerbeti dizisinin ekibi ve rol aldığı tiyatro ekipleri tarafından sürekli ziyaret ediliyor. Durumu hakkında bilgi almak için herkes yoğun ilgi gösteriyor. Doktorlar, Tanrıöğen'in bir hafta daha hastanede kalacağını ve dizi setine dönüş tarihinin henüz net olmadığını açıkladılar.

Beyin Kanaması Geçirmişti

Settar Tanriogen Dizi

Marmaray’da bir kişi raylara atlayarak intihar etti Marmaray’da bir kişi raylara atlayarak intihar etti

Ebru Destan, ünlü isimle ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Settar abim, dün beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı başarılı bir şekilde tamamlandı. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum. Seni seviyoruz."

Klinik Durumu Stabil

Settar Tanrıöğen Kızılcık Şerbeti

Sanatçı Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada şu ifadeler yer almıştı: "26 Ocak 2024 (Cuma) günü, baş ağrısı ve bilinç bulanıklığı şikayetleriyle yapılan tıbbi değerlendirmede, beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilmiştir." 

Settar Tanrıöğen Beyin Kanaması

Yoğun bakım servisine alınan Tanrıöğen'de 29 Ocak Pazar günü beyindeki kanamaya bağlı olası gelişmeleri dengelemek için beyin omurilik sıvısında artış tespit edilmiş ve gerekli girişimsel işlem uygulanmıştır. Oyuncunun tedavisine devam edildiği ve klinik durumunun stabil olduğu bildirilmiştir.