Trendyol Süper Lig'de futbol heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Fernando Santos yönetiminde yoluna devam eden Beşiktaş, üçüncülük için mücadele veriyor. Ligde Trabzonspor'u mağlup eden Beşiktaş, ligde 3 maç aradan sonra galip geldi ve puanını 39'a yükseltti. 

Beşiktaş'ın stadı yenileniyor: "Bakanlıktan onay aldık" Beşiktaş'ın stadı yenileniyor: "Bakanlıktan onay aldık"

Beşiktaş'tan Yeni Transfer Hamlesi

Ara transfer döneminde ise Svensson ve Joe Warroll'u kadrosuna katan Kartal, transferin son günlerinde bir hamle daha yapmak istiyor. Fernando Santos'un ilettiği transfer listesindeki oyuncular için harekete geçen yönetim, gündemine James Rodriguez ve Renato Sanches'i almıştı.Orta sahaya bir transfer yapmak adına çalışan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşanıyor.

Ve Semih Kılıçsoy gidiyor hem de hangi takıma Ve Semih Kılıçsoy gidiyor hem de hangi takıma

Gueye Kartal'a da Önerildi

Marsilya'da sezon sonu bitecek olan sözleşmesini yenilemeyen ve kadro dışı bırakılan Pape Gueye, Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'a da önerildi. Fransız kulübünün, 25 yaşındaki oyuncuya, "Kendine takım bul" resti çektiği belirtildi. Bu sezon 3 maçta sadece 27 dakika sahada kalan Senegalli ön libero, geçen sezon ise ilk devreyi Marsilya, ikinci devreyi de Sevilla'da geçirdi. Toplam 35 maça çıkarken 2 gol ve 4 asist ile oynadı. Pape Gueye transferi için son kararı Fernando Santos verecek.

Editör: Haber Merkezi