Eşini 38 yerinden bıçakladı! 15 yıl hapis Eşini 38 yerinden bıçakladı! 15 yıl hapis

İbrahim Keloğlan isimli bir şahsın, Başakşehir'de yılbaşı gecesi kedi Eros'u asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldürmesiyle ilgili Adalet Bakanı Tunç, canlı yayınında konuştu. Bakan Tunç, "Hepimiz bu konuda hassasız. Hatta bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız 'Nasıl olur böyle bir şey?' diyerek beni aradı" dedi.

Keloğlan hakkında "Evcil Hayvanı Kasten Öldürme" suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezası verilmiş, ancak mahkeme hükmün açıklanmasını geri bırakarak sanığın tahliyesine karar vermişti. Bakan Tunç, bu kararın kamu vicdanında yerinin olmadığını belirtti.

Adalet Bakanı,

"Kedi Eros’la ilgili o videoyu sonuna kadar izleyemedim. Peşinden koşarken kapattım. Burada kişi 1 ay tutuklu kalmış sonrasında hüküm verilmiş bu hükümde hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilmiş. Hemen Cumhuriyet Savcılığımız itiraz etti, itiraz neticesinde Ağır Ceza Mahkemesi kararı kaldırdı yargılama yeniden başlayacak" şeklinde konuştu.

Bakan Tunç, Cumhurbaşkanı'nın bu konuyu bizzat takip ettiğini ve kamu vicdanında bu tür olayların yeri olmadığını belirtti.