2024 yılına dair önceden öngörülerde bulunmasıyla tanınan kör Baba Vanga'nın ekonomik kehanetleri gerçekleşti ve dünya ekonomisi derin bir krizle karşı karşıya kaldı. Öngörüsü, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve NDTV'de yer alan haberlere göre, ABD vatandaşlarının ekonomik geleceklerini güvence altına almalarını zorlaştıran enflasyonla mücadele etmek zorunda kaldıkları görüldü.

samimi haber baba vanga

2023 boyunca ABD ekonomisi, Atlanta Federal Rezerv Bankası tarafından yayınlanan tahmin modeline göre, yıllık %2.1 oranında büyüme göstererek mevcut çeyrekte daha yavaş bir büyüme yaşadı. Ancak, bu büyüme krizin etkilerini hafifletmeye yetmedi.

Dünya liderlerinden İran’a taziye mesajı Dünya liderlerinden İran’a taziye mesajı

Baba Vanga Kehanetleri-1

Baba Vanga'nın kehanetlerinin gerçekleştiğine dair bir başka kanıt ise İngiltere ve Japonya'daki ekonomik krizler oldu. İngiliz medyası, gayri safi yurtiçi hasılanın (GSYH) Aralık ayına kadar olan üç aylık dönemde beklenenden daha büyük bir düşüş yaşadığını rapor etti. Ayrıca, Japonya'da iç tüketimdeki durgunluk nedeniyle 2023'ün son çeyreğinde ekonomik daralma yaşandı ve Japon Yeni, ABD doları karşısında son 34 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Bu gelişmeler, Baba Vanga'nın ekonomik kriz ve değişen küresel ekonomik güç dengeleri gibi önemli konulardaki öngörülerinin gerçekleştiğini gösteriyor.