Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, seçim vaadi olan Jose Mourinho ile mevcut yönetimin anlaşmasından rahatsızlık duymadığını ifade etti. Yıldırım, bu anlaşmanın kendisine danışılarak yapıldığını belirtti. Konuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"Mourinho ile konuştuk, ardından Önder ve Mahmut beyler gidip görüştüler ve belli bir noktaya geldik. İlk konuşmamda onlara da çağrı yaptım, 'Gelin beraber bedelini ödeyelim, bu işi halledelim.' dedim. Neyse, akıllarına gelmiş ve gidip konuşmuşlar. Bana da sordular, 'Gerekirse imzalayın.' dedim çünkü şu anda yetkimiz yok. Onlar da Mourinho'ya talip olmuşlar, bu iyi bir haber. Fenerbahçe'ye İsmail Kartal'dan sonra Mourinho'nun gelmesi hepimizi çok mutlu etti."

Yıldırım'ın listesinde yer alan Mahmut Uslu ise, "Seçilmeden teknik direktör getiren adam Aziz Yıldırım." dedi.

Beşiktaş'ın stadı yenileniyor: "Bakanlıktan onay aldık" Beşiktaş'ın stadı yenileniyor: "Bakanlıktan onay aldık"

NELER YAŞANDI?

 Aziz Yıldırım, yeniden başkan seçilmesi halinde takımın başına getireceğini açıkladığı Jose Mourinho'nun Fenerbahçe ile anlaştığını öne sürdü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun Mourinho ile görüşerek anlaşma sağladığı belirtilmişti. Sky Sport'un haberine göre, Mourinho'nun Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı bilgisi paylaşılmıştı.

Editör: Yağız Atay