Duygu Nebioğlu, açtığı babalık davasında DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı olduğunu ispatladı. Şimdi de annesi Suphiye Orancı’ya ulaşabilmek için harekete geçti.

Duygu Nebioğlu, bir röportajda “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” demişti. Nebioğlu’nun iddiasının ardından İstanbul dışındaki bir şehirde birkaç yıl önce açılan davanın taraflarından birinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Nebioğlu’nun ablası Dilara Gülatan tarafından açılan davada, mahkeme DNA testi istedi. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen DNA raporunun sonuç kısmı şöyleydi: “Elde edilen sonuçlara göre baba olduğu iddia edilen İsmail Uğur Dündar adlı şahsın Dilara G. adlı şahıs için biyolojik babalığı reddedildi.”

Hepsinin hayatı aynı

Duygu Nebioğlu, "Bu kadının cebinde parası olsa biz çocuk esirgeme kurumuna düşer miydik.

Zaten o kadar ilginç ki... Önümüzde izlediğiniz insanların arka taraftaki hayatları o kadar ilginç ki sadece benim annemin hayatı ilginçmiş gibi şu an bahsediyorsunuz ya. Hepsinin hayatı aynı.

Ben annemin çabası vardı biliyorum. Ben annemin neden zorlandığını da tahmin edebiliyorum. Ama diyorum ki... Size kızmıyorum. Beni TV kanalında izleyen o ünlülere kızıyorum."  dedi.

Dilara'nın babası...

Mehmet Ali Erbil sevgilisiyle dini nikah kıydı Mehmet Ali Erbil sevgilisiyle dini nikah kıydı

 Müge Anlı'nın programına bağlanan ve Suphiye Orancı'nın 35 yıl önceki arkadaşı olduğunu söyleyen Zeynep isimli bir izleyici çarpıcı iddialarda bulundu. Suphiye Orancı ile konuşmasını aktardı: "Dilara'nın babası yeşilçam artistiydi' dedi." diye ifade etti.

"Köpek bile çocuğuna sahip çıkabiliyor"

Zeynep isimli izleyici, "Duygu ben senden özür dileyerek bir şey söyledim. Size çok üzülüyorum. Köpek bile çocuğuna sahip çıkabiliyor. Babasının kim olduğu önemli değil. Ben 90'da anneni tanıdım. Ben memleketten gelmiştim. Hiçbir yer beni almıyordu. Onun tanıdığı bir otelde kaldım 2-3 gün. O hep klas takılırdı. Etiler'de Levazım Sitesi'nde kalıyordu. Sies'te o ünlü oyuncu ona doğum günü partisi yapmıştı. Size bahsettiğim ünlü kişi. Hırsızlıktan dolayı cezaevine girmişti. Onu bilmiyorum." dedi.

Suphiye Orancı'nın cezaevinden arkadaşı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu

"Ben Sofi'yi 88 - 89 yılında bir ay cezaevine girdim. Ben Ankaralıyım, annesinin Ankara'da olduğunu, annesi yüzünden bu cezaevlerine girdiğini anlatıyordu. İkizlerinin olduğunu ve Metin Akpınar'dan olduğunu bahsetmişti. "İki tane daha çocuğum var" demişti. Ancak bir tanesini de o Yeşilçam'dan artist olandan olduğunu söylemişti. Ama büyük olanı mı ortanca olanı mı bilmiyorum.

Cezaevinden çıktıktan sonra görüştük tekrar. Ama Sofi hanımın çok değişik bir hayatı vardı. Tarlabaşı'nda Yeşim Anne diye bahsediyordu, futbolcuları ayarlıyormuş onlarla çıkıyormuş. Çok ilginç bir hayatı vardı. Anneniz sizler için gözyaşı döktü, hatta sizi yuvaya verdiklerinde beraberdik. "Çocuklarım elimden kaydı gitti, mahvoldum" diyordu Annen cezaevinde el işleri yapıyordu, "Çocuklarım Antalya'da" diyordu. Anneni kimse bir şeye zorlamıyordu. Annen ne yapıyorsa kendi isteğiyle yapıyordu. Annen o dönemde sanatçılarla değil futbolcularla da çıkıyordu." dedi.