Akran zorbalığına bir yenisi eklendi.

Kocaeli'nde bir lisede 9'uncu sınıf öğrencisi sınıfta kız arkadaşı tarafından öldüresiye darp edildi.

Ebrar sitesi soruşturmasında yeni bilir kişi raporu hazırlandı Ebrar sitesi soruşturmasında yeni bilir kişi raporu hazırlandı

Saldırganın, "Saçın çok güzelmiş" diyerek dövdüğü anlar kameraya kaydedilirken görüntüler gündem oldu.

İddiaya göre Zehra Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 9'uncu sınıf öğrencisi oldukları öğrenilen gençler arasında tartışma çıktı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Tartışma esnasında B.G isimli öğrenci, arkadaşı E.T'ye saldırdı. B.G., saçını çekip yere yatırdığı E.T'ye dizi ile vurdu.

Gözyaşlarına boğulan E.T., korku dolu gözlerle arkadaşına baktığı sırada B.G., "Saçın çok güzelmiş" dedikten sonra arkadaşında tokat ve tekme attı.

O anlar sınıftaki başka bir öğrenci tarafından kayda alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İDARE OLAYIN ÜZERİNİ ÖRTMÜŞ

Kocaeligündem Gazetesi'nde yer alan habere göre görüntülerin ortaya çıkmasına ve idare tarafından bilinmesine rağmen, okul idaresi olayla ilgili herhangi bir işlem yapmamış. İddiaya göre idare olayı gizleyerek ört bas etmeye çalıştı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde 'Kasten yaralama', 'Tehdit' ve 'Hakaret' suçlaması ile olaya karışan B.G ve 2 arkadaşının ifadelerine başvurmak için gözaltına alındı.

Öte yandan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'de hem olaya karışan öğrenciler hem de olayı gizlemeye çalıştıkları ileri sürülen okul idarecileri hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi.