Akbank mevcut müşterilerine özel yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası duyurusu yaptı. Acil nakit ihtiyacı olan müşterilerini hedef alan Akbank 200 bin TL’ye varan ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Bu kampanyaya başvurular ise Akbank mobil uygulaması, resmi internet sitesi veya en yakın Akbank şubesine gidilerek kolaylıkla yapılabilecek. Yüzde 3.68 oranından bir faiz oranı sunan Akbank, aylık ödenecek tutarı ise 22 bin 291,02 TL olarak belirledi.

Akbank 1

Akbank’tan, müşterilerine acil nakit sorununa son!

Nakit sorunu yaşayan müşterileri hedef alan Akbank, ihtiyaç kredisi kampanyası ile bu sorunları ortadan kaldırıyor. 120 ay vadeli olarak verilen ihtiyaç kredisi tam 200 bin TL’ye kadar olabilecek. Üstelik yüzde 3,68 oranında bir faiz oranı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler 18 yaşından büyük olmalı.

Borsa günü düşüşle tamamladı Borsa günü düşüşle tamamladı

Kredi notunun 1300 ve üzeri olmasını isteyen Akbank, sigortalı olarak çalışanların son iş yerinde en az 3 ay sigortalı olarak çalışmış olma şartı olduğunu da açıkladı. Bu kampanya ile özellikle acil nakit sorunu yaşayan müşterilerini hedef alan Akbank , uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile dikkat çekmekte.

Akbank Personel Ilanı

200 bin TL’ye vana ihtiyaç kredisinde son günü kaçırma

Akbank, müşteri memnuniyeti ve finansal esnekliği arttırmayı hedeflemektedir. Bu kampanya ile bunları sağlamayı ve ekonomik koşullara uygun çözümler sunma yolunda çok önemli adımlar atmıştır. Kampanya, geniş başvuru seçenekleri ve avantajlı faiz oranları ile müşterilerine kolay ödeme imkanı sunuyor.

En yakın Akbank şubelerine giderek bu kampanyadan kolaylıkla yararlanılabilecek. Ayrıca mobil bankacılık ve resmi internet sitesi üzerinde istediğiniz zaman ve istediğiniz ortamda kolay bir şekilde kampanyaya başvuru yapılabilir. Kampanya doğrultusunda yüzde 3,68 oranına bir faiz fırsatı sunulmakta. Bu faiz oranı ile aylık ödenecek olan tutar ise 22 bin 291.02 TL olarak belirlenmiştir.