1 Mart Cuma gecesi İstanbul Kemerburgaz'daki orman yolunda yaşanan ölümlü kaza sonrasında 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C.'nin, annesi "yazar" Eylem Koç tarafından ABD'ye kaçırılmasıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Kamuoyunu uzun süre meşgul eden kaza sonrası annenin davranışı tepki çekmişti. Anne oğulun ABD'ye kaçmasına ilişkin soruşturma devam ederken haklarında kırmızı bülten çıkarıldı.

Eylektok

GÜLE OYNAYA GEZİYORLARDI

Kaza, 1 Mart Cuma günü saat 23.30 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi Davutpaşa Caddesi'nde meydana gelmişti. 3 ATV motoru ile geziye çıkan Oğuz Murat Aci (29), Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25), İbrahim Gümüş (27), motorlardan birinin arızalanması üzerine emniyet şeridinde durdu. Evli ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci, bir ATV motorunun ışıklarını yakarak önlem almaya çalıştı. Diğerleri ise arızalanan motorla ilgilendi.

EYLEM TOK OĞLUNU KAÇIRDI

O sırada aynı yönde seyir halinde olan T.C.(16)'nin yönetimindeki lüks araç, emniyet şeridinde bekleyenlere çarparak sulama kanalına düşmüştü. Kazada Oğuz Murat Aci olay yerinde hayatını kaybederken, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal, İbrahim Gümüş yaralanmıştı. Kazadan sonra T.C'nin annesini arayıp yardım istediği, olay yerine gelen  Eylem Tok oğlunu kendi aracına alarak kaçtığı tespit edildi.

ABD'de tutuklanan Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un son kaçış planları ortaya çıktı ABD'de tutuklanan Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un son kaçış planları ortaya çıktı

Kazaya karışan lüks araç ise olay yerinde bırakıldı. Polisin çalışması sonucu, anne Eylem Tok'un, yaşı tutmadığı için ehliyeti olmayan oğlu T. C.'yi de alarak gece 02.00'de havalimanına gittiği, oradan Mısır'a kaçtıkları belirlenmişti. Kısa süre içinde ABD'ye geçen anne oğul'un New York'ta ortaya çıkan fotoğrafları infial yaratmıştı.