Ünlü VJ Çarıkçı " Cem Uzan evde misafirleri olunca istek şarkı isterdi" dedi. Türkiye'nin Eurovision şarkı yarışmasına katılmamasını eleştiren Vj Bülent" O birincilik heyecanını tekrardan yaşamak istiyoruz ülkecek" diyerek yarışmada birinci olan Sertap Erener'in seneye Eurovision'a katılacağını iddia etti. 

Büşra Pekin Biz Bize programının konuğu oldu Büşra Pekin Biz Bize programının konuğu oldu

DurakMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak'ın sorularını yanıtlayan ünlü Vj Bülent eski patronu Cem Uzan ve Türkiye'nin Eurovision şarkı yarışmasına katılmaması hakkında özel açıklamalarda bulundu. 90'lı yıllarda televizyon ekranlarında sunuculuk ve oyunculuk gibi birçok alanda boy gösteren VJ Bülent , Kral TV döneminde eski patronu Cem Uzan'ın kanala çıkacak şarkıcılar konusunda baskı yaptığına dair çıkan haberlerinin doğruluk payının olmadığını söyledi

O dönemle ilgili olarak konuşan Bülent Çarıkçı " Dürüstçe söylemek gerekirse Cem Uzan ya da uzan Ailesi hiçbir zaman böyle bir baskı bizlere yapmadılar. Hatta o dönem aileye gelin gelen sevgili Yeşim Salkım dahil hiçbir zaman bizlere müdahalede bulunmadı . Ne Cem Bey ne Hakan Bey ne de Yeşim hanım hiçbir şekilde baskı yapmadı. Tam tersine çok motive edici sözler ederlerdi hem Cem Bey ve hemde Hakan Bey arayıp . Mesela misafirleri olurdu evde şarkı isterlerdi .Tabii ki bunun rejiyle yönetmenimiz de yaparlardı . Ne bir baskı ne de bir saygısızlık onların döneminde görmedim . Sonraki dönemlerde çok kitap olacak şeyler yaşadım. Onları bir gün anlatırım şimdilik pek daha zaman ve konjektörü yerinde değil o yüzden daha onu anlatmaya zaman var ama asla böyle bir baskı ya da bir iteleme karalama asla yaşamadım O dönemde tekrar söylemek isterim " dedi. 

Yıldız Tilbe ile düet yaptı 

Dj Bülent Yıldız Tilbe Ile Düet Yaptı

Yakın zamanda çıkaracağı yeni şarkısı için ünlü sanatçı Yıldız Tilbe ile düet yaptığını söyleyen ünlü Vj Bülent "  Yıldız Tilbe ile çok uzun süre beraber şarkı okumayı hep hayal etmiştim.Bu hayalimi kırmadığı için öncelikle Yıldız Tilbe'ye Çok teşekkür ederim. Söz ve müziği Murat Güneş'e ait olan " Can damarımsın " için Yıldız Tilbe ile düet yaptık. Şarkımı yapan kişi olan Murat Güneş uğur'umdur dostumu çok severim . Ve sevgili Yıldız burada bana o muhteşem sesiyle büyüsüyle aurasıyla çok büyük destek oldu. Mek vokallerde kendisi geldi okudu aynı zamanda şarkı da nakaratlarda bana eşlik etti . Harika oldu bence buram buram doksanlar kokuyor şarkı buram buram nostaljik kokuyor .Tıpkı Yıldız Tilbe'nin  El Adamı Aşkperest albümünden bir şarkı dinliyoruz sanki . Ben öyle düşünüyorum ya da ben öyle görüyorum o yüzden de çok heyecanlıyım.  Sevgili Yıldız'ın bana yaptığı bu güzel jestti ömür boyu unutamayacağım. Şarkıyı piyasaya çıkaracağım ama sonbaharda çünkü slow şarkı ve klip tam kar kış klibi. Klibimi çektim 3 metre kar vardı kalın kışlık kıyafetler falan var üzerinde. Yani tam bir kış klibi. Bu yüzden yazın piyasaya çıkarmam pek sempatik olmaz bu yüzden sonbaharı bekleteceğim " diye konuştu.