Kenan Doğulu'dan şarkı sürprizi: Kahve Kenan Doğulu'dan şarkı sürprizi: Kahve

Sinema dünyasının merakla beklenen yapımları, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. 2024 yılında gösterime girecek olan bu filmler arasında, geçmişle geleceği buluşturan yapımlar ve sürükleyici hikayeler dikkat çekiyor.

Deadpool 3
Film, yönetmen koltuğunda Shawn Levy ile seyirci karşısına çıkacak, başrollerinde ise Ryan Reynolds ve Hugh Jackman yer alacak.

Beetlejuice 2
Jenna Ortega, Tim Burton'ın ikonik filmi Beetlejuice'ın (1988) yeniden çekilecek versiyonunda başrolde yer alacak.

Ghostbusters: Frozen Empire
Hayalet Avcıları serisinin büyük bir hayran kitlesine sahip olan yeni filmi Ghostbusters: Frozen Empire, 2024'ün en çok beklenen yapımları arasında yer alıyor.

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2
Timothée Chalamet ve Zendaya'nın başrollerini paylaştığı, Amerikalı yazar Frank Herbert'ün çok satan romanından uyarlanan Dune'un devam filmi, sinemaseverlerle buluşmak üzere! 1 Mart'ta vizyondaki yerini alacak.

Venom 3
Heyecanla beklenen Venom 3 filmi, maalesef ertelendi! Başrolde İngiliz oyuncu Tom Hardy'nin yer aldığı yapım, izleyicilerle buluşma tarihini 8 Kasım 2024'e erteledi.

Despicable Me 3
Despicable Me adıyla bilinen Çılgın Hırsız animasyon serisinin devam filmi büyük bir heyecanla bekleniyor.

Inside Out
2015 yılında Oscar ödülü kazanan "Inside Out" (Ters Yüz) filmine ait devam filmi "Inside Out 2"nin fragmanı büyük bir ilgi gördü. Tanıtım videosu, sadece 24 saat içinde 157 milyon izlenme elde ederek muazzam bir rekor kırdı.

Lord of the Rings: The War of Rohirrim
Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi serilerinden önceki olayları konu edinen bir animasyon filmi yolda.

Gladyatör 2
2000 yılında Ridley Scott tarafından yönetilen ve Oscar'da En İyi Film dahil beş ödül kazanan film, şimdi yeniden beyaz perdede izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

A Quiet Place: Day One
Michael Sarnoski'nin yönetmen koltuğuna oturacağı yeni filmde Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Alex Wolff, Djimon Hounsou, Denis O'Hare gibi isimler yer alacak. Serinin üçüncü filmi, izleyicilerle buluşmak üzere 8 Mart'ta vizyona girecek.