İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, 1 Ocak 2024'te toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını öğrenmek amacıyla arama motorlarında aktif olarak sorgulama yapmaktadır. İstanbul'da yaşayanların toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilmesi için İstanbulkart'larını kişiselleştirmeleri gerekmektedir. Hatırlatmak isteriz ki, yeni yıl Pazar gününü Pazartesiye bağlayan gece gerçekleşecektir. Peki, 1 Ocak 2024'te otobüs, metrobüs, Marmaray, metro ve tramvay ücretsiz mi olacak? Vatandaşlar, 1 Ocak 2024'te toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı konusundaki detaylara haberimizden ulaşabilirler.

1 Ocak 2024 Toplu Taşıma Bedava Mı?

1 Ocak 2024 Pazartesi günü için İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer şehirlerde toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Bu konuda yazılı bir açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması beklenmektedir.

Eğer 1 Ocak 2024 Pazartesi günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz olduğuna dair bir açıklama yapılırsa, haberimiz eş zamanlı olarak güncellenecektir.

1 Ocak 2024 Tam Gün Mü Tatil?

1 Ocak 2024 tarihinde resmi kurumlar ve okullar kapalı olacak. Resmi tatillerde çalışan özel sektör çalışanları ise, 1 Ocak 2024 tarihi için ek mesai ücreti alacaklar.

İstismarın acı gerçeği: 15 yaşından küçük 130 çocuk doğum yaptı! İstismarın acı gerçeği: 15 yaşından küçük 130 çocuk doğum yaptı!

1 Ocak 2024 Pazartesi Günü Nereler Kapalı?

Yeni yılın ilk gününde kapalı olacak yerler şunlardır: Okullar, üniversiteler, bankalar, eczaneler, borsa, noterler, acil servis hariç hastaneler, aile hekimleri ve sağlık ocakları, muhtarlıklar, belediyeler, kaymakamlıklar.