Türkücü Ceylan'ın son imajı! Türkücü Ceylan'ın son imajı!

Ocak ayının 26'sında Bilecik'te bir düğün salonunda gerçekleşen Murat Övüç'ün performans sergilediği Kadınlar Matinesi büyük ilgi görmüştü. Aynı organizatör firma, Mart ayı içerisinde yeniden Murat Övüç'ü Bilecik'e getireceklerini duyurmuştu.

Ancak, 4 Mart 2024'te aynı düğün salonunda yapılması planlanan Kadınlar Matinesi, etkinlikten sadece 2 gün önce iptal edildi. Biletlerin ön sırası 400 TL, arka sırası ise 300 TL olarak satılmıştı ve bu etkinlik için bilet alan vatandaşlara, bilet ücretlerinin 3 gün içinde iade edileceği söylendi. Ancak bu paraların iadesi gerçekleşmeyince, yaklaşık 200 kişi mağdur duruma düştü.

Murat Ovuc

"HAKKIMIZI SONUNA KADAR ARAYACAĞIZ"

Bunlardan biri Önder Özmen, eşine ön sıralardan 400 liralık bir bilet aldığını bunu da organizasyon yapan Zehra Büşra İ. adına havale yaptığı anlattı. Murat Övüç’ün sahne alacağı Kadınlar Matinesi’nin 2 gün önce iptal olduğu telefona gelen mesajla öğrendiğini söyleyen Özmen, "Bilecikte organizasyon düzenleyeceğiz diyerek insanlara rezervasyon yaptırıp etkinliğe iki gün kala iptal edildi. Paraları üç gün içinde iade edilecek denilip ardından telefonları engelleyerek bir nevi dolandırıcılık yapıldı. Yaklaşık 200 kişinin paraları bu şekilde alınarak mağdur edildi. Bu dolandırıcılık olayında düğün salonun hiç bir şekilde dahili yoktur. Biz hakkımızı sonuna kadar arayacağız" dedi.