Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, 2020 yılında komedyen Cem Yılmaz ile bir ilişki yaşamış ancak bir yıl sonra ayrılmıştı. Ardından, "Ateşe Düştüm" şarkısıyla tanınan Mert Demir (30) ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialar önce yalanlansa da, çiftin birlikte İtalya tatilinden dönüşlerinde havalimanında el ele görüntülendiler. Bu görüntülerin ardından Serenay Sarıkaya ilişkileri hakkında, "İlişkimiz güzel gidiyor, her şey yolunda" şeklinde açıklama yaptı ve çift birkaç gün sonra yeniden el ele görüntülendi.

Yılmaz Morgül'ün Mert Demir isyanı Yılmaz Morgül'ün Mert Demir isyanı

Gönderme değilmiş...

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Cem Yılmaz ise GQ Türkiye dergisi tarafından ‘Yaratıcılık Ödülü’ne layık görülmüş, bu ödül töreninde giydiği elbise ile gündeme gelmişti. Ancak, Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı İngiliz aktör Marty Feldman’ın fotoğrafıyla dikkat çekmişti. Bu paylaşım, Serenay Sarıkaya'ya gönderme olarak yorumlanmıştı. Yılmaz ise göz rahatsızlığı nedeniyle bu paylaşımı yaptığını açıklamıştı.

Ödülü Cem Yılmaz verdi

Mert Demir ise geçtiğimiz yıl düzenlenen Power Türk ödül töreninde Mabel Matiz ile birlikte 'En Güçlü Şarkı' ödülüne layık görülmüştü. Bu ödülü, Cem Yılmaz ile Ronit Hakko vermişti.

Aynı karedeler

Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni aşkının aynı karede olduğu bir an sosyal medyanın gündemine gelerek dikkat çekti. Bu görüntüler, Sarıkaya'nın ilişkisel geçmişi ve şimdiki ilişkisinin kamuoyu tarafından yakından takip edilmesine neden oldu.