Nadide Sultan, Armağan Çağlayan'ın Şimdiki Aklım Olsaydı serisinin yeni bölümünde konuk oldu. 

Armağan Çağlayan, magazin ile ilgili "Hem bizi sarıp sarmalıyor hem de fırlatıyor değil mi?" demesi üzerine Nadide Sultan, itiraflarda bulundu. "Ben tehdit bile aldım, mayolu fotoğrafını paylaşmazsan, zarar veririm tarzında çok mesajlar aldım." dedi.

Nadide Sultan, evini anlattı. Evinin yakınından inekler geçtiğini söyledi ve doğayla iç içe olduğunu hevesle anlattı.  Eşinin titizliğinden bahseden ünlü şarkıcı eşinin işinde çok titizlendiğinden ve özel hayatında da öyle olduğundan bahsetti.

İsmi buradan geliyormuş

İsminin nereden geldiğini soran Armağan Çağlayan, Nadide Sultan'ın cevabı üzerine hayli şaşırdı. Nadide Sultan'ın söylediğine göre Sultan ismi babasının ölen kardeşinin ismi olduğunu için Sultan adını koydu.

Babasıyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü, "Babam anneme inat olsun diye içerdi. Annemi çok kıskanırdı." dedi. Babasının sorunlu olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı, müzik zevkinin çok iyi olduğunu da ayrıca ifade etti. Kendisinin de anaç olduğu ifade eden Sultan, annesinin ve babasının sesinin çok güzel olduğunu söyledi. 

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli sevenlerini korkuttu! İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli sevenlerini korkuttu!

"Müzikle yendim"

Abim, komedyenlikle ailedeki sorunlarını yendi ben ise müzikle diyen Sultan ailedeki trajedinin altını çizdi. Sultan: "Babam ilk dinlediğinde ağladı ve boyum kadar kanunla gidiyordum okula." dedi.  Bana kız gibi çal derlerdi diyen şarkıcı erkeksi bir şekilde şarkı söyleyip kanun çaldığını itiraf etti.

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın ilişkisine Armağan Çağlayan yorumu Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın ilişkisine Armağan Çağlayan yorumu