27 yaşında olan yarışmacı aslen Bursalı. Sinema Televizyon mezunu olduğunu söyleyen yarışmacı aynı zamanda sosyal medyada dijital içerik üreticisi bunu yanında spor yaptığını dile getirdi.

Haftanın en merak edilen yarışmacısı olan Ezgi Hanım diğer yarışmacılar hakkında;

Yemekteyiz 9 Şubat (5)

“Yarışmacılar gerçekten çok sade tekdüze hiçbirinde hiçbir yaratıcılık yok, ben bugün masamda onlara yaratıcılık nasıl olur göstereceğim. Masamla o kadar uğraştım ki yemeklerim de çok güzel ama ne kadar anlarlar onu bilemiyorum. Çünkü onların anlayabileceklerinden çok farklı menüler” şeklinde açıklama yaptı.

9 ŞUBAT 2024 ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ EZGİ HANIM’IN MENÜSÜ

  • Humus Çorbası
  • Kaparili Domates Soslu Sote Tavuk Göğüs Sarımsaklı Bruschella Eşliğinde
  • Patates Risotto (Parmesan Ve Taze Ispanak Eşliğinde)
  • Portakallı Maş Fasulyesi Salatası
  • Yulaflı Kuru Kayısı Tatlısı

Eray Bey Ezgi Hanım’ın menüsü hakkında;

Yemekteyiz 9 Şubat

“Bu menüyle şampiyon olması imkansız, çok net bir şekilde söylüyorum. Menünün hiçbir yapılacak yeri yok. Her şeyi hazır, her şeyi çok ufak malzemeler. Tavuk soteler, yulaflı karışmış kayısı püresi, kayısı tatlısı. Yani bu menüyle şampiyon olması gerçekten zor.” Şeklinde yorumlar yaptı.

Gökçen Hanım ise;

Yemekteyiz 9 Şubat (3)

“Menüsünü inanın basitten daha basit bir kelime var mı bende yok yanı. Dağarcığımda böyle bir şey bulamıyorum. İnanılmaz basit ya menüsü inanılmaz. Kaç tane hazır paketli ürün var şimdi burada.” Şeklinde eleştirdi.

Duygu Hanım;

Yemekteyiz 9 Şubat (1)

“Bence Ezgi Hanım bizim masalarımızı çiçekli olduğu için eleştirirken kendisinin zaten çiçek getirmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü o kadar çok eleştiren bir insan asla masasında çiçek bulundurmaz. Bunun yerine zaten süslü taşlarla geleceğini düşünüyorum, şamdanlarla geleceğini düşünüyorum. Daha önce maruldan çiçek yapan bir yarışmacı hatırlıyorum, onun gibi de değişik bir şey yapmış olabilir. Yani çiçek getirmeyeceğinden eminim” dedi.

Günday Bey;

Yemekteyiz 9 Şubat (2)

 “Çok farklı bir masa bekliyoruz ama bekliyorum da zaten. Çünkü yetiştiremeyeceği için bize bomboş bir masa sunacak” diyerek Ezgi Hanım’ın yemeklerini yetiştiremeyeceğini düşündüğünü ifade etti.

Ezgi Hanım Patates Risotto’yu yetiştiremeyerek eksik menü ile çıktı. Ezgi Hanım'ın eksin menü ile çıkması yarışmacılar tarafından normal karşılandı. Yarışmacılar Ezgi Hanım'ın menüsünü yetiştirememiş olmasına şaşırmadı. 

Yarışmaya damga vuran olay ise; Ezgi Hanım’ın iddiası oldu. Ezgi Hanım dünün yarışmacısı olan Gökçen Hanım’ın masasına gelmeden hemen önce kapının önünde Duygu Hanım’ın kendisine Gökçen Hanım’a düşük puan vermek için kendisini yanına çekmek istediğini söyledi.

Zuhal Hanım dahil olmak üzere bütün yarışmacılar anlatılan olayın çok gerçekçi olmadığı yorumunu yaptılar.

Yemekteyiz 9 Şubat (6)

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ BU HAFTA YARIŞMACILARI

  • Eray Demir
  • Ezgi Topçu
  • Günday Akdoğan
  • Duygu Çelik
  • Gökçen Yıldız

Yemekteyiz 9 Şubat (8)

8 ŞUBAT 2024 ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ PUAN DURUMU

Gökçen Hanım’ın Ezgi Hanım için verdiği puan : 2

Eray Bey’in Ezgi Hanım için verdiği puan : 1

Günday Bey’in Ezgi Hanım için verdiği puan : 2

Duygu Hanım’ın Ezgi Hanım için verdiği puan : 1

Nur Viral Armağan Çağlayan'ın "Şimdiki Aklım Olsaydı" Programına konuk oldu Nur Viral Armağan Çağlayan'ın "Şimdiki Aklım Olsaydı" Programına konuk oldu

Toplam puan : 6

Haftanın sonunda yarışmanın kazanını belli oldu.

Yarışmayı 5. olarak tamamlayan yarışmacı:

Yarışmayı 4. olarak tamamlayan yarışmacı:

Yarışmayı 3. olarak tamamlayan yarışmacı:

Yarışmayı 2. olarak tamamlayan yarışmacı:

Yarışmayı 1 . olarak tamamlayan yarışmacı:

Editör: Haber Merkezi