Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası araba sahibi olmak isteyen kişilere yönelik taşıt kredisi desteği açıkladı.

Düzenlenen araç kredisi kampanyası hem sıfır hem de ikinci el araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak nakit para desteği sağlayacak. Banka tarafından yapılan açıklamada "Aracınızı Seçmek Sizden, Finansmanını Sağlamak Bizden! İster 0 km ister ikinci el olsun, almak istediğiniz araca karar verin, 48 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle avantajlı Taşıt Kredimizden faydalanın." denilerek araç kredisi kampanyası müjdesi verildi.

🎥Erzurum'da kar geçit vermedi 🎥Erzurum'da kar geçit vermedi

ZİRAAT BANKASI ARAÇ KREDİSİ GÜNCEL FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ, NE KADAR OLDU?

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası araç kredisi faiz oranı için güncel rakamı yüzde 3,95 olarak ilan etti. Banka kampanya koşullarını ise şu şekilde sıralandı:

0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullandırılabilir.

48 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.

Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir. Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko* ürünlerini sunmaktadır.

Kredi Hesaplama Ziraat

TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! ZİRAAT BANKASI ARAÇ KREDİSİ TAKSİT TUTARI NE KADAR, KAÇ TL?

Güncel araç kredisi faiz oranı yüzde 3,95 olarak açıklanırken araç kredisi ödeme tablosu ise 48 ay vadeli 100 bin TL taşıt kredisinin aylık taksit tutarı 5 bin 645 TL olarak gerçekleşecek.

En ucuz otomobiller belli oldu... Liste liste 2024 fiyatları En ucuz otomobiller belli oldu... Liste liste 2024 fiyatları