Türkiye’de emekliler için maaş promosyonları her geçen gün daha da önemli bir hale geliyorlar. Bankalardan tahsil edilen emekli maaş promosyonları emekli bütçelerini bir nebze olsun destekliyor. Bundan dolayı emekli maaş promosyonu kampanyaları büyük bir ilgi ile takip ediliyorlar.

HER AY GÜNCELLEME GELİYOR!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarına bankalar tarafından her ay güncelleme yapılıyor. Bu güncellemeler yapıldığında emekli maaş promosyonu ödeme tarifeleri değişebildiği gibi aynı da bırakılıyor. Bu tamamen bankaların kendi politikaları ile belirleniyor. Ayın başında yapılan güncellemeler ile belirlenen emekli maaş promosyonu tarifeleri emekliler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor.

1585131131940 Ziraat

Dolar kaç lira? 17 Mayıs dolar-Euro fiyatları Dolar kaç lira? 17 Mayıs dolar-Euro fiyatları

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Ziraat Bankası tarafından emekli maaş promosyonu için Şubat ayında yapılacak ödemelere ilişkin tarife açıklaması yapıldı. Ziraat Bankası emekli maaş promosyonunda herhangi bri tarife değişikliğine gitmedi.

Ziraat Bankası Kredi 2

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu ödemeleri şu şekilde belirlendi:

-Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara: 3.000 TL,

-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 3.500 TL,

-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 4.500 TL,

-Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara: 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Emekli maaş promosyonu ödemesi almak isteyen Ziraat Bankası müşterilerinin emekli maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekiyor. Ardından promosyon sözleşmesi yapılarak emekli maaş promosyonu ödemesi Ziraat Bankası’ndan alınabiliyor.