Tuğba Ekinci'nin sahne tarzına sert yorum! Tuğba Ekinci'nin sahne tarzına sert yorum!

Ünlü milli voleybolcu Zehra Güneş, Instagram'da 3 milyon takipçisiyle sadece spor alanında değil, sosyal medya üzerinde de büyük bir etkiye sahip olup Güneş, geçtiğimiz günlerde bir markanın düzenlediği etkinlikte yer aldı ve burada yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Etkinlik sırasında sosyal medyadaki eleştirilere de değinen Güneş, "Linçlenen bir insanım, evet! Bir insan olarak bence çok acımasız bir şey" diyerek, çevrimiçi ortamlarda maruz kaldığı zorlukları dile getirdi. Sporcuların da duygusal ve psikolojik desteğe ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Güneş, profesyonel sporculuk yaşamının sürekli hareket gerektirdiğini, "Durmak diye bir şey olmuyor hayatımızda" şeklinde konuştu.

Ayrıca, omuzundaki sakatlığı nedeniyle zor bir sezon geçirdiğini belirten Güneş, bu süreçte bedensel sağlığın yanı sıra zihinsel sağlığına da önem verdiğini, kendisine ve zihnine dinlenmeyi öğrettiğini ifade etti. Bu dönemde "Zihni dinlendirmek bedenden daha önemli" diyerek sporcular için zihinsel sağlığın önemine dikkat çekti.

Etkinlikte Zeynep Üner’in moderatörlüğünde gerçekleşen "İyi Miyiz" panelinde samimi açıklamalar yapan Güneş, oyuncular Ahsen Eroğlu ve Sinem Kobal ile verdiği pozlarla da göz doldurdu. Etkinlikte sergilediği tarzıyla da beğeni toplayan Güneş, hem sahada hem de saha dışında ilgi odağı olmaya devam ediyor.