İkilinin, iddiaların gölgesinde geçen günlerdeki bu pozları, birbirlerine olan bakışları ve şıklıklarıyla dikkat çekti. İddiaların ardından ilk kez bir araya gelen çift, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kobal'ın cesur kıyafeti de olay yarattı.

Paylaşım kısa sürede TT (Twitter gündemi) olurken; iddiaları yalanlayan oyuncu çift, evliliklerinde sorun yaşamadıklarını belirterek, “Tamamen saçmalık” demişti.

İDDİALARI GÜLEREK YANITLADI

Son günlerde sürekli gündemde olan 'ihanet' iddialarına Kenan İmirzalıoğlu, gülerek cevap verdi. 49 yaşındaki oyuncu konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

EL ELE GELDİLER

Harpers's Bazaar'ın her yıl düzenlediği "Women of the Year Awards" töreninde Yılın Erkeği ödülünü kazanan Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal, geceye katılımı ve göz alıcı güzelliğiyle gündemde yer buldu. İhanet iddialarına karşı çıkan çift, ödül töreninde el ele poz vererek birbirlerine olan bağlılıklarını gösterdi..

GECEDE PARLADI

Gecenin tümü boyunca Kenan İmirzalıoğlu'nun yanında parlayan Sinem Kobal, 1.690 dolar değerindeki (48,887 Türk lirası) kırmızı elbisesiyle dikkat çekti. Siyah çorap tercihiyle olay yaratan Kobal'a hayranlardan, "Siyah çorap dışında enfes", "Gittikçe cesurlaşıyor kadın", "Kadın çok tarz" gibi yorumlar yağdı.