Arabeksin  duayen  isimlerinden  ünlü şarkıcı  Yıldız Tilbe, hakkında 'hastaneye kaldırıldı' şeklinde yalan haberler yapıldığını belirterek, bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirmişti. 

Cami imamını okla vurdu! İşte sebebi… Cami imamını okla vurdu! İşte sebebi…

Yıldız Tilbe bu kez sokak satıcılarına yardım eli uzattı


Sevilen Sanatçı Yıldız Tilbe,  Beni arayıp teyitlemek gibi bir niyetleri bile yok, kötü düşünüyorlar. 'Kalbimden Çıkmıyorsun' adlı yeni parçam çıktı, şimdiden trendlerde ilk 3’te. Bunları konuşalım. Benim işim her şeyim. Olumlu geri dönüşler oldukça mutlu oluyorum" açıklamasında bulunmuştu.

yıldız tilbeden deprem zedelere destek

 Yoğun konser takviminden bahseden Yıldız Tilbe, "Tüm hafta sonları İstanbul'dayım, konserlerimiz ara vermeden devam ediyor. Birkaç şehir dışı konserimiz de olacak" ifadelerini kullanmıştı.

yıldız tilbeden sokak sanatçılarına yardım eli

Uçak korkusu nedeniyle KKTC’deki 15 konserini iptal ederek, 22 milyon 500 bin lirayı elinin tersiyle iten sanatçının, trafikte gördüğü seyyar satıcılara para dağıttığı ortaya çıktı.

YILDIZ TİLBE İYLİĞİ İLE GÜNDEMDE

 Aracının torpidosunda devamlı para bulundurduğu öğrenilen  Yıldız Tilbe’nin, binlerce lirayı rulo haline getirmek için arkadaşlarından da destek istediği öğrenildi. Sokağın iyilik meleği haline gelen sanatçının, sahne kazancının büyük kısmını yardıma muhtaç kişilere vermesi ise büyük alkış topladı.