Yedigün İsrail malı mı? Yedigün hangi ülkenin malı, zararlı mı? Yedigün İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Yedigün hangi ülkenin olduğu konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Yedigün İsrail malı mı? İşte detaylar...

AHİLİK CO BOYKOT SORGULAMA - TIKLAYINIZ

YEDİGÜN İSRAİL MALI MI?

Banu Parlak Dilan Polat ve Engin Polat'tan şikayetçi olmuştu! Şikayetini geri çekti... Banu Parlak Dilan Polat ve Engin Polat'tan şikayetçi olmuştu! Şikayetini geri çekti...

Yedigün, Türkiye merkezli bir gıda ürünleri markasıdır. Yedigün, özellikle pastane ürünleri, unlu mamuller, kekler ve benzeri gıda ürünleri sunan bir markadır. Şirketin tam adı "Yedigün Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş." dir. Yedigün, Türk bir şirket tarafından işletilmektedir ve Türkiye'de faaliyet göstermektedir.

Yedigün'ün İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır. Dolayısıyla Yedigün, Türkiye menşeli bir marka ve ürünlerinin Türkiye'de üretildiği bir markadır.

YEDİGÜN HANGİ ÜLKENİN, KİMİN, NERENİN MALI, MARKASI?

Yedigün, Türkiye merkezli bir gıda ürünleri markasıdır. Şirketin tam adı "Yedigün Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş." dir. Yedigün, özellikle pastane ürünleri, unlu mamuller, kekler ve benzeri gıda ürünleri üreten bir markadır. Yedigün, Türk bir şirket olan Şölen Çikolata tarafından işletilmektedir. Şölen Çikolata da Türkiye merkezli bir şirkettir.

Dolayısıyla Yedigün, Türkiye menşeli bir marka ve ürünleri Türkiye'de üretilen bir markadır. İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.