Kanal D'nin yakında ekrana gelecek olan yeni dizisi "Yalan", tanıtım filminde bebeğini ablasına emanet ederek cezaevine giren bir annenin dramını işleyerek izleyicileri derinden etkiledi ve Anneler Günü'nün önemine bir kez daha dikkat çekti.

Dizinin başrol oyuncuları Aslıhan Güner, Eylül Tumbar ve Serra Pirinç, Anneler Günü'ne özel samimi açıklamalarda bulundular.

Aslıhan Güner, anneliği yaşam ile bir bağ olarak tanımlayarak, dizide canlandırdığı karakterin güçlü bir anne olduğunu ve annelik bağının kesilmeyen bir bağ olduğunu belirtti. Güner, annesine olan sevgi ve minnetini ifade ederken, unutamadığı bir Anneler Günü anısını da paylaştı ve tüm anneleri kutladı.

Eylül Tumbar, annesini kendisinin ressamı olarak nitelendirerek, Anneler Günü'nü çocukluğundaki masumiyetle ilişkilendirdi. Annelerin en iyisini hak ettiğine inandığını belirten Tumbar, annesine olan hayranlığını ve minnetini dile getirdi.

Serra Pirinç ise annesinin yanında her zaman küçük bir kız çocuğu gibi hissettiğini ifade ederek, annesinin hayal gücü ve espri anlayışının kendisini etkilediğini paylaştı. Pirinç, annelerin koşulsuz sevgisi ve desteğiyle hayatta çok güzel bir duygu yaşadıklarını vurguladı ve tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Yıldız Tilbe konserinde eteğini kesti! Yıldız Tilbe konserinde eteğini kesti!

Dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Hakan İnan'ın oturduğu dizinin senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği "Yalan" adlı yeni dizi, yakında Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Editör: Haber Merkezi