Yeni güncelleme ile birlikte sunulan özellikler arasında, sohbetlerde anında görüntülü mesaj kaydetme ve gönderme imkanı öne çıkıyor. Kullanıcılar, metin alanının yanındaki kamerayı basılı tutarak hızlıca başlayabilecekleri bu özellikle, iletişimlerini daha etkili hale getirebilecekler.

Whatsapp Yeni Özellik Favori Kişi

Ayrıca, bir diğer yenilik ise videoları hızlı bir şekilde ileri/geri sarmak için çift dokunma özelliğidir. Bu özellik, videoları daha kolay bir şekilde gözden geçirme ve istenilen noktaya hızlıca ulaşma olanağı sağlayacak.

Whatsapp-2

Güncelleme kapsamında sunulan diğer bir özellik ise sohbet ekranındaki ek tepsisinin yeni tasarımıdır. Bu tasarım değişikliği, kullanıcıların ekstra işlevlere daha kolay erişim sağlamasına yardımcı olacak ve genel sohbet deneyimini iyileştirecek.

Whatsapp Sohbet Kilidi Özelliği

WhatsApp'in gelecekteki planları arasında, fotoğraf kalitesi konusunda da iyileştirmeler bulunuyor. Yakında, kullanıcılar "HD" fotoğraf kalitesini standart olarak seçebilecekler, bu da yüksek çözünürlüklü fotoğrafların gönderilmesini daha kolay hale getirecek.

Whatsapp Yeni Özellik-2

Ayrıca, Meta'nın yapay zeka temelli sohbet sistemi Meta AI ile entegrasyon da yakında kullanıcılara sunulacak. Bu entegrasyon sayesinde, WhatsApp kullanıcıları doğrudan arama bölümünden Meta AI ile etkileşime geçebilecekler.

Whatsapp Yeni Özellik-1

Gizlilik odaklı yeni özellikler de geliyor. Kullanıcılar, platform avatarlarını çıkartmalarında kimlerin kullanabileceğini seçebilecekler. Ayrıca, bağlantı önizlemelerini devre dışı bırakma seçeneği de sunulacak, bu da kullanıcıların bağlantıları paylaşırken daha fazla gizlilik kontrolüne sahip olmalarını sağlayacak.

Bilgisayarlar nasıl düşünür? Bilgisayarlar nasıl düşünür?

Whatsapp Yeni Özellik Geliyor

WhatsApp, sürekli olarak kullanıcı geri bildirimlerini dikkate alarak ve teknolojiyi ileriye taşıyarak, iletişim deneyimini daha da geliştirmeyi hedefliyor.