Anneler Günü'nde herkes duygusal mesajlar paylaşarak kutluyor. Ünlü isimler de bu kervana katılıp günün erken saatlerinde anneleri ve çocuklarıyla olan pozlarını paylaştı.

MELEK BAYKAL

"Anamız ailemizin direği, Allah'ım seni başımızdan eksik etmesin. Sağlıklı ömürle hep yanımızda ol. Seni çok seviyoruz, iyi ki bizim annemizsin iyi ki..."

HANDE YENER

"Hiç bitmeyecek deli bir özlem ve tarifsiz bir boşluk senin yokluğun, benim canım annem. İlk kez Anneler Günü’nde bizimle yoksun. Anneler Günün kutlu olsun benim eşsiz annem, Yıldız’ım... Bana, Hande ismini sen koymuştun, küçükken sevmemiştim adımı, ‘olur mu hiç sevmemek, anlamı çok güzel’ demiştin.. Anlamı, gülen ve güldüren demiştin.. Daha ben doğmadan, benim yolumu çizmiştin… Beni her zaman görmeyi istediğin gibi olmaya devam edeceğim canım annem. İmkansız olsa da başa çıkmaya çalışıyoruz yokluğunla... Hep bizimlesin ve içimizde yaşıyorsun…

Seni çok seviyoruz çok...

Yattığın yer incitmesin canım annem. Dualarımızdasın hep… Evlatların…"

Selen Görgüzel'den Cumhurbaşkanına En'am Sureli hatırlatma Selen Görgüzel'den Cumhurbaşkanına En'am Sureli hatırlatma

HANDE ERÇEL

Çok küçüktüm seni kaybettiğimde, sana zaten doyamazdım ama keşke bir süre daha dizinin dibinde yaşasaymışım bu hayatı. Zaman geçtikçe daha da alışamıyorum yokluğuna. Hala öpebiliyorken, doya doya öpün ve sarılın anneciğinize. O güzel kokularını içinize çekin, geri vermeyin nefesinizi. Çiçekler açsın ruhunuzda.


TOYGAN AVANOĞLU

"Canım annem... Anneler Günü'n kutlu olsun."

HADİSE

"Annem"

Editör: Haber Merkezi