CHP, Somali tezkeresine destek vermeyecek CHP, Somali tezkeresine destek vermeyecek

Diyet ve beslenme önerileriyle tanınan ünlü İngiliz televizyon programcısı Dr. Michael Mosley, Yunanistan tatilinde kayboldu. Aşırı sıcak uyarılarının yapıldığı Yunanistan'ın Sömbeke Adası'nda, 5 Haziran 2024 tarihinde yürüyüşe çıkan Mosley, geri dönmedi. Eşi Dr. Clare Bailey, Mosley'e saat 13.30'da çıktığı yürüyüşten geri dönmeyince, 19.30'da kayıp ihbarında bulundu. Bailey, kocasının St. Nicholas Plajı bölgesinde sahil boyunca yürüdüğünü belirterek acil durum servisine haber verdi. Dr. Mosley, o günden bu yana İtfaiye Teşkilatı, Yunan Polis Kuvvetleri, Sivil Koruma, insansız hava araçları, gönüllüler ve bir polis köpeği tarafından aranıyor.

İngiliz doktor Michael Mosley Yunanistan'da kayboldu

Sahil yolunda bir kadın, Yunan basını Mirror'a yaptığı açıklamada,

"Burası sessiz bir yer. Bölgenin haritasına bakarsanız açık bir yol var, tehlikeli bir şey değil. Birçok insan her gün, birkaç dakikada bir gidiyor, bu yüzden çok tuhaf, çünkü açık bir yol." dedi. 

İngiliz doktor Michael Mosley Yunanistan'da kayboldu

Yunan Polisi Sözcüsü Constantina Dimoglidou ise

"Onu bulmak için yapılan girişimler hiçbir sonuç vermedi. Kaymış, takılıp düşmüş, hatta bir yılan tarafından ısırılmış veya bir yerde yaralanmış olabilir." bilgisini verdi.