CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, seçim gecesinde aldığı zaferle adını altın harflerle yazdırdı. Beşikçioğlu, Etimesgut'ta ezici bir çoğunlukla başkanlık koltuğuna oturarak, rakiplerini geride bıraktı. MHP adayına karşı yaklaşık 20 puanlık bir farkla ipi göğüsledi.

Ancak, diğer ünlü adaylar için sonuçlar aynı ölçüde sevindirici olmadı. 

Türkücü Davut Güloğlu, Düzce'de Yeniden Refah Partisi adayı olarak yarışsa da, başkanlık koltuğunu rakibine kaptırdı. Şarkıcı Hakan Peker ise İYİ Parti'den Karabük Safranbolu ilçe belediye başkan adayı olarak katıldığı seçimde 5. sırada kaldı. Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli Gebze'deki yarışta 3. sırada yer aldı.

Ankara Çankaya'dan TİP adayı olarak gösterilen televizyoncu İrfan Değirmenci, seçim yarışını 3. sırada tamamlarken, bağımsız aday Mesut Yar ise Muğla Datça'da yüzde 10 oy alarak üçüncü oldu.

Kandil, Asos, Gara, Hakurk ve Fırat Kalkanı bölgesinde 15 PKK'lı terörist öldürüldü Kandil, Asos, Gara, Hakurk ve Fırat Kalkanı bölgesinde 15 PKK'lı terörist öldürüldü

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yarışa katılan futbolcu Gökhan Zan, beklenenin aksine sadece yüzde 2 oy alabildi.

İstanbul Beşiktaş'tan bağımsız aday olarak yarışan ünlü dağcı Nasuh Mahruki ise seçilmeyi başaramadı. Ancak, seçim sürecindeki katılımı ve halkla buluşmalarıyla dikkat çekti.

Editör: Elif Erbay