30 yaşındaki  genç  anne Tara , kilosu hakkında 'tavuk kanadı' diye alay etmesi üzerine o kadar perişan oldu ki, ertesi gün ani bir kararla  Türkiye'de gelip tüp mide ameliyatı yaptırdı.Tara  şimdi 'yeniden 17 yaşında hissediyor.

The Sun'da yer alan habere göre, Tara Omidi, 2011 yılında henüz 17 yaşındayken oğlunun doğmasının ardından kilo almaya ve aşırı yeme sorunuyla mücadele etmeye başladı.Danışmanlıktan zayıflama rehberlerine kadar her şeyi denemesine rağmen her pazar günü aşırı miktarda yağlı yiyecek, gazlı içecek ve çikolata yeme  döngüsünde sıkışıp kalmıştı.

Tara Operasyon

Ancak flört ettiği bir adamın, Tara'yı bir gece dışarıda gruptan çıkarması ve ona 'eve gitmesini ve yüzünü tavuk parçalarıyla doldurmasını' söylemesiyle hayatı değişti. 30 yaşındaki adam, ertesi gün tüp mide ameliyatı için rezervasyon yaptırdı ve Eylül 2022'de, artık beş taştan fazla zayıflamasına ve dört elbise bedenini küçültmesine yardımcı olan ameliyatı geçirdi.

Tara Ameliyat 22

Türkiye'ye gidiş dönüş uçak biletleri, transferler ve ameliyat dahil olmak üzere 3 bin 110 sterlin  ödedi. Şimdi eski fotoğraflarına kendisi bile  inanamıyor.
Tara "Artık görünüş ve hislerimden dolayı kendimi daha genç hissediyorum. Enerji seviyelerim o kadar yüksek ki. Mutlu olmadığım bir ilişkiden ayrıldım. Çok mutsuzdum ve buna katlanıyordum çünkü bir daha asla kimseyle tanışamayacağımı düşünüyordum. Şimdi gelişiyormuşum gibi hissediyorum."diyor.

"Hareketsiz yaşam, baş dönmesini tetikliyor" "Hareketsiz yaşam, baş dönmesini tetikliyor"

Tara Mide