Emekliler için yeni bir ödeme! 5000 TL ödeme yapılacak!

Türkiye Finans Bankası emeklilere özel olarak 15.000 TL tutarında promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Konuyla ilgili tüm açıklamalar tek tek yapıldı.

Kampanya kapsamında Türkiye Finans Bankası emekliler için 15.000 TL ödeme yapacak. Kampanya 9 Aralık 2023 tarihinde başladı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Türkiye Finans Bankası 1

Türkiye Finans Bankası yeni emekli kampanyası

Türkiye Finans Bankası emeklilere özel yeni bir kampanya duyurdu. 15.000 TL’ye kadar nakit promosyon ödemeleri hesaplara yatırılacak. Kampanya 9 Aralık 2023 tarihinde başladı. Banka yetkilileri sunmuş olduğu avantajlı promosyon kampanyası ile birlikte gündeme geldi.

Promosyon ödemesi yapılacak

Türkiye Finans Bankası’nın yapacak olduğu promosyondan faydalanmak isteyen emekli vatandaşlar Türkiye Finans Bankası üzerine maaşlarını taşıyıp çeşitli avantajlardan faydalanacak. Başvurularını bankanın web sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek olan emekli vatandaşlar başvuru esnasında kimlik belgelerini, emekli maaş cüzdanlarını ve gelir belgesi benzeri evrakları listeleyecek.

Kamuda çok maaş uygulamasını sona erdiren yasa Resmî Gazete’de yayınlandı Kamuda çok maaş uygulamasını sona erdiren yasa Resmî Gazete’de yayınlandı

Emekliler Finans Bankası’na taşımış oldukları maaşlarının karşılığında koşulsuz olarak 5000 TL’ye varan promosyon kazanacak. Bununla birlikte iki adet otomatik ödeme talimatı veren emeklileri ise 6500 TL tutarında ödeme yapılacak olup yedek hesap başvurusu yapanlara da 1000 TL promosyon verilecek.

Türkiye Finans Bankası 3

Türkiye Finans Bankası emekli maaşlarına göre promosyonları belirledi

Türkiye Finans Bankası emekli maaşlarına göre yeni promosyon tutarlarını belirledi. 7500 TL-9999 TL aralığındaki emekli maaşları için 10.000 TL ödeme yapılacak. 10.000 TL üzere maaş alanlara da 12.500 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. Banka ilerleyen aylarda bu promosyon ödemelerinde bir artışa gidilip gidilmeyeceği konusunda bir açıklama yapmadı. Açıklamanın ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor.

İş Bankası’ndan Emeklilere 7.500 TL Promosyon! İşte Şartlar İş Bankası’ndan Emeklilere 7.500 TL Promosyon! İşte Şartlar

Türkiye Finans Bankası paylaşmış olduğu özel kampanya ile birlikte fırsatlar sunacak. Finansal avantajlar ile birlikte müşteri tabanı genişletilecek. Bankanın sunmuş olduğu özel fırsat ile birlikte emekli vatandaşlara önemli bir katkı sağlanacak.

Emekli maaşlarına göre belirlenmiş olan promosyon ödemeleri hesaplara tek tek aktarılacak. Türkiye Finans Bankası’nın düzenlemiş olduğu kapsamı içerisinde emekliler için ek finansal avantajlar sunulacak. Emekliler bankaya maaşlarını taşımaları ile birlikte olarak bu tutarları alacak.

Editör: Haber Merkezi