Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında dün AK Parti Yenimahalle teşkilatıyla buluştu.

Paralı Anketlere İnanmayın

Altınok, Ankara’daki potansiyel oylarının yüzde 73 olduğunu bildirirken, “Sosyal medyadaki paralı anketlere inanmayın” ifadelerini kullandı. Mansur Yavaş idaresindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kentin öncelikli sorunlarına yetişmekte geç kaldığına değinen Altınok, “Ankara’da Yavaş yıllara son vereceğiz. Ankara’da ok gibi hizmet yıllarını ve Ankara’mızın altın çağını başlatacağız” dedi.

CHP, Somali tezkeresine destek vermeyecek CHP, Somali tezkeresine destek vermeyecek

Yavaş, Halkın Arasına Karışmıyor

Altınok, Yavaş’ın Ankaralıların arasına çıkamadığını söyledi.
“Ankara’da 5 yılda ABB Başkanının yaptığı bir eser var mıdır?” diye soran Altınok, sözlerinin devamında, “Gidip görelim diyeceğiniz eser yok. 300 milyar yönetti 5 yılda ABB Başkanı. Bana Ankara’da 30 milyarlık bir yatırım gösterin. 3 milyarlık bir eser gösterin, yüzde 1 bütçesi. Var mı diye soruyorum, çünkü ben Ankara’nın her köşesini bilirim. Taksi şoförü arkadaşlarımız kadar Ankara’yı bilirim. Binip direksiyonun başına gelsin bir müşteri onu nereye derse götürürüm. Altınok, Ankara’nın her köşesini bilir, bir köşesini değil” ifadelerini kullandı.

Sokakta Gören Varsa Söylesin

Altınok, Ankaralıların 5 yılı için değil Ankara’nın geleceği için oy kullanacağına işaret etti. Ankara’nın altın çağının başlayacağını belirten Altınok, makamının sokaklar olduğunu belirterek, “5 yılda büyükşehir belediye başkanını sokakta gören var mı? Allah için gören varsa söylesin” diye sordu. Altınok, Çankaya’da kentsel dönüşüm başlatacaklarını ifade ederken, Şentepe’ye metro hattı çekileceğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi