A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi'ndeki (VNL) 8. maçında güçlü rakibi ve ev sahibi ABD'yi 3-2 mağlup ederek büyük bir zafer elde etti. Dünya sıralamasında 1 numarada yer alan ve son VNL şampiyonu "Filenin Sultanları", bu kritik galibiyetle taraftarlarını sevince boğdu.

İETT otobüsü seyir halinde su gideri kanalına düştü, faciadan dönüldü İETT otobüsü seyir halinde su gideri kanalına düştü, faciadan dönüldü

Maç sonrası TRT Spor'da yayınlanan sevinç anlarında ise beklenmedik bir olay yaşandı. Milli Takım'ın büyük başarısını kutlayan taraftarlar canlı yayına yansıdı. Ancak coşku anlarında, takımı desteklemek için zıplayan bir kadın taraftarın kıyafeti talihsiz bir şekilde açıldı ve memesi canlı yayında göründü.

TRT'DEN AÇIKLAMA GELDİ

TRT Spor'dan yaşanan kazanın ekrana yansımasına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Kamuoyunun bilgisine, 

Dün gece, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın FIVB Milletler Ligi'ndeki 8. maçında ev sahibi ABD ile oynadığı karşılaşmanın canlı yayında ekranlara istenmeyen bir görüntü gelmiştir.

Bu rahatsız edici durum, farklı mecralarda ve yanlış bir algı eşliğinde Kurumumuz ile ilişkilendirilmiştir. 

Kamuoyunun bilmesini isteriz ki, maçın çekimini ve rejisini ev sahibi ABD'li yayın kuruluşu gerçekleştirmiştir. TRT spor ve maçı yayınlayan tüm yayın mecraları ABD'li yayın kuruluşunun anlık ilettiği görüntüleri müdahale imkanı olmaksızın ekrana yansıtmıştır. Dolayısıyla yayın politikamıza tamamıyla ters olan bu görüntü, ABD yayın kuruluşu kaynaklıdır ve bu durumdan duyulan rahatsızlık da karşı tarafa iletilmiştir."

Teksas'ın en hızlısı Filenin Sultanları Teksas'ın en hızlısı Filenin Sultanları

Editör: Elif Erbay