Eksik kadroyla geldiği Antalya’da golü de erken bulan Trabzonspor’da solda Foustas sağ da Visca ile kontraatak yapacağını ve ikinci golü bulup maçı ilk yarı bitirebileceğim düşünüyordum.

Evdeki hesap çarşıya uymadı. Bırakın Trabzonspor’un kontratak yapmasını, topu kendi yarı sahasından rakip takım yarın sahasına taşıyacak ayakları yoktu. Visca kendi halinde bir sağda bir solda o da yetmedi on numara pozisyonunda bir süre sahada şartları zorladı. 

Fountas’a gelirsek 2.dakikada ortaya çıktı. Trabzon’da geçen hafta oynanan Samsunspor müsabakasında kaçırdığı pozisyonun bir benzerini Antalya’da gole çevirmeyi başardı. Sonrasında bal yapmayan arı gibiydi. 

Antalya’da sakat ve Milli Takım’daki yabancı oyuncular nedeniyle kulübenin yetersizliği Abdullah Avcı’nın elini kolunu bağlamıştı. Hayal kırıklığı Berat ve Bardi’ye Mendy ayak uydurunca ortaya yetersizlik çıktı.

Arda Güler durdurulamıyor bu maçı da boş geçmedi Arda Güler durdurulamıyor bu maçı da boş geçmedi

İkinci yarıda Sergen Yalçın’ın talebeleri oyuna baskısıyla başladı. Trabzonspor’un kıpırdayacak hali yoktu. Maçı 1-0 bitirme evesine giren Trabzonspor, kalesinde golü gördü. 

Antalyaspor üzerine gelmekte zorluk çeken Trabzonspor’u karşısında bulunca ikinci gol için her yolu denedi fakat o baskıya rağmen golü bulamadı. 

Şimdi gelelim maçın orta hakemine… Bu kadar yeteneksiz bir hakem Türkiye’de yetişmemiştir. Bırakın kartlarını kullanmayı, sertliğe verdiği izni, 10 metre önünde çarpışan iki futbolcuyu bile göremedi. Futbolcu sağlığını düşünemeyen bir hakeme maç yönetme yetkisi vermek, futbol cahilinden başka bir şey değildir.

Kısacası Antalya’da Trabzonspor adına sahada yine futbol yoktu Bordo mavili futbolcular, Enes Destan’a biraz ayak uydursalar ve mücadeleye ortak olma başarısını gösterseler bugün Antalya’dan üç puanla dönen Trabzonspor olacaktı.