Imola'da kazanan Verstappen Imola'da kazanan Verstappen

Trabzonspor’un basın toplantısında gerginlik çıktı. Trabzonspor adına birlik beraberlik amaçlı düzenlenen toplantıda, sırayla katılımcılar konuşma yaptı. 

İmamoğlu'ndan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası önemli çağrı İmamoğlu'ndan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası önemli çağrı

Sıra CHP Trabzon Miletvekili Sibel Suiçmez'e geldi.  Açıklamalarda bulunan Suiçmez, 'Hepimiz için Trabzonspor bir kimlik, üst kimliktir. Hepimizi söylüyoruz. Spor siyaset üstüdür. Ancak malesef Türkiye’de siyaset, tam da sporun üstüne çökmüş vaziyettedir" dedi.

Sibel2 (2)

"BUNUN SORUMLUSU BİR ÜST AKILDIR"

Trabzon tek yürek oldu Trabzon tek yürek oldu

Suiçmez,  "Çok fazla ayrıntıya girmeyeceğim. Türkiye’de sporun geldiği noktayı sadece başka bir kulübe bağlamak doğru değildir. Bunun sorumlusu bir üst akıl vardır. Fenerbahçe üzerinden veya başkanı üzerinden burada söz söylersek doğru bir tespit yapmayacağımızı düşünüyorum. Mehmet Uçum'un yazısını okudunuz mu? Adalet Bakanı'nın açıklamalarını okudunuz mu? Türkiye’de TFF’yi sorgulamadan suçlamak mümkün değildir. ' ifadelerini kullandı.

Sibel3 (1)

TOPLANTI ÖNCESİ DE GERGİNLİK!

Trabzonspor taraftarları tutuklandı! Trabzonspor taraftarları tutuklandı!

Sibel Suiçmez'in Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u ayırmasına ve Mehmet Uçum ile Adalet Bakanı'nı konuşmasına dahil etmesi sonrası AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç "Siyaset yapmayın şu anda siyaset yapıyorsunuz" şeklinde tepki gösterdi. Bir süre ikili diyalogun ardından Başkan Adayı Genç toplantıyı terk etti. Bu arada toplantı öncesinde de taraflar arasında gerginlik çıkmış ve basın toplantısı yaklaşık 20 dakika gecikmeli başlamıştı.