Aydın, 2028 yılında denetimli serbestlikten yararlanmayı umut ettiğini ifade etti ve "Starship’ten bir bilet alıp Mars kolonisine katılırım herhalde. O yaştan sonra dünya çekilmez." şeklinde konuştu.

Oda TV'ye verdiği röportajda Aydın, hapishanedeki yaşamını detaylarıyla paylaştı. Edirne F Tipi Cezaevinde bulunduğunu belirten Aydın, odasını anlatarak,

"İki katlı bir odaya bir ev mi demeliyim bilemiyorum. Üst katta yatak ve kıyafetler için dolaplar var. Doğu’ya bakan iyi güneş alan bir odam var. Alt kat Amerikan mutfak tarzı, salonda bir TV ve yuvarlak masa, alt katta mutfakta sadece çay, kahve bulunuyor. Günüm kitap okumak ve ders çalışmakla geçiyor. Tabii akşamları diziler, filmler oluyor. Sabahları spor yapıyorum." dedi.

Aydın, Ponzi Seçil olayına ilişkin olarak da şu açıklamalarda bulundu:

"O insanların hepsinin aklı başında insanlar olduklarını düşünüyorum. Her insanın bir delilik sınırı vardır. Yani risk iştahı da diyebiliriz. Tüm bu insanlar çok yüksek faiz beklentisiyle yüksek risk almışlar. Sonra da para akışı durunca aman efendim dolandırıldık. Hayır sen risk aldın hem de büyük bir risk.... Piramit sisteminin sonu bellidir."

2,5 yıl boyunca hapishanede geçen süreye dair konuşan Aydın, evliliği konusunda da pişmanlıklarını dile getirdi.

"Sevdiğim kıza evlenme teklifi etmek için bir yüzük aldım. Evlenme teklifi ettim ama kız beni reddetti. Yüzük öyle elimde kaldı, çok ağrıma gitti. O ruh hali ve alkolün etkisiyle olsa gerek aynı yüzüğü henüz tanıştığım Sıla’ya çıkarıp verdim. O da hemen kabul etti. Keşke alkol içmeseydim. Büyük saçmaladım. Sonra da sevmediğim biriyle mantık evliliği olarak nihayete erdi. Keşke hiç evlenmeseydim." şeklinde konuştu.

Hapishane sonrası planlarına dair sorulan sorulara Aydın,

"Bunun cevabı biraz zor çünkü ne zaman çıkacağıma bağlı. En kötü senaryoda 2028 yılında denetimli serbestliğe ayrılabilirim. Starship’ten bir bilet alıp Mars kolonisine katılırım herhalde." yanıtını verdi. Ayrıca ticarete duyduğu ilgiden bahseden Aydın, "Daha erken çıkarsam ölmeden önce yapılacaklar listem var. 100 maddeden oluşuyor. Onları yapmak için çabalarım. Bu saatten sonra başka iş güç düşünecek halim kalmadı. İllede bir iş yapacak olursam bildiğim işi yapar, e-ticaretle uğraşırdım." dedi.

Polislik için kaç puan gerekir, polis olma şartları nelerdir? Polislik için kaç puan gerekir, polis olma şartları nelerdir?

Aydın'ın avukatı Mehmet Keske de müvekkilinin dolandırmak kastıyla hareket etmediğini savunarak, "Müvekkilimin dolandırmak kastı ile hareket etmediği sabittir." ifadelerini kullandı.