Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera, Semih Kaya ve Emre Belözoğlu gibi futbol dünyasının ünü isimlerini dolandıran bankacı Seçil Erzan ve fon skandalına ilişkin çarpıcı bir gelişme daha ortaya çıktı.

Saadet zinciri içerisinde yer alan ve bu sistem için 10 milyon lirasını veren "Muci" lakaplı İranlı Hakkani, parasını istediği ancak fakat alamadığı Erzan'ı evinden alarak kaçırdı.

Boş bir araziye götürerek videoya alan Hakkani, Erzan'a söylediklerini tekrarlattı. Erzan'ın yüzünde bulunan şişlik ve morluklar ise gözlerden kaçmadı. Aynı zamanda Erzan, iddianamede Hakkani’nin kendisini tehdit ettiğini belirtmişti.

Tefeciler, Seçil Erzan'ı tehdit etti!

TEFECİLER EVİNDEN ALDI

Futbolcuları kandırarak milyonlarca dolar vurguna imza atan ve tefecilerin tehdit ettiği öne sürülen Seçil Erzan'ın o anlara ait videosu ortaya çıktı. O anlara ait görüntülere Kanal D Haber ulaştı.

DENİLENİ TEKRAR ETTİ

Çekilen görüntülerde Erzan, "Merhaba Süleyman Amca. Sana vermiş olduğumuz Muci'nin ve Nazlı'nın senedinde her ikisinin de hiçbir çıkarı yok. Senden çok rica ediyorum. Onların senetleriyle ilgili lütfen hiçbir şey yapma." İfadelerine yer veriyor.

MUCİ KİM?

Erzan'ın Muci diyerek bahsettiği kişi ise iddianamede imi bulunan ve Erzan'ın üniversiteden arkadaşının eşi İranlı Hakkani olduğu ortaya çıktı.

TEFECİDEN 10 MİLYON LİRA ALDI

İranlı Hakkani'nin de Erzan'a para verenler isimlerden biri olduğu biliniyor. Hakkani'nin, Erzan'dan daha fazla para almak istemesiyle beraber Erzan'ın Tefeci Süleyman Aslan'ın kapısını çalarak 10 milyon lira aldığı öne sürülüyor.

10 MİLYON LİRAYA 14 MİLYON LİRALIK SENET…

Erzan, İranlı Hakkani ile beraber 10 milyon liranı karşılığında 14 milyon liralık senet imzaladığı ve bunu elden ödediğini belirtti. Erzan, "Ayrıca Süleyman Arslan 1 milyon 350 bin dolar daha para vermişti. Sonrasında ben 2 milyon 650 bin dolar şeklinde çok daha fazla bir parayı Süleyman Arslan'a ödedim. Bu zamana kadar Arslan'a çok fazla faiz ödedim." İfadelerine yer verdi.

İranlı Hakkani, senette ismi geçmesi nedeniyle borçlu olarak görünüyordu. İranlı Hakkani, bu yüzden Erzan'ı evinden alarak arabasına bindirdi ve boş bir araziye götürerek videoya aldı. Erzan'ın çekilen videoda yüzünün şiş olması ise gözlerden kaçmadı.