Bu başarıyla, 34 yaşındaki ünlü şarkıcı, maddi anlamda büyük bir başarı elde etti ve dünyanın en zengin insanları arasında kendine yer buldu.

Taylor Swift Konseri

Taylor Swift, geçen yılın sonunda Time Dergisi tarafından 'Yılın Kişisi' seçilmiş ve 2023'ü büyük bir kazançla kapatmıştı. Şimdi ise servetine yenilerini ekleyerek, milyarderler listesinde önemli bir konuma geldi.

Taylor Swift-4

ABD'li pop yıldızı, aynı zamanda bu yılki Grammy Ödülleri'nde büyük bir başarı elde etmiş ve 'Yılın Albümü' ödülünü 4 kez kazanarak tarihe geçmişti. Swift'in albümü '1989', geçen yılın en çok satan plak albümü unvanını da elinde bulunduruyor.

Sezen Aksu dolandırıcıların hedefi oldu: 220 bin TL'sini kaptırdı Sezen Aksu dolandırıcıların hedefi oldu: 220 bin TL'sini kaptırdı

Taylor Swift Deepfake

Bu müthiş başarı, Taylor Swift'in kariyerindeki yetenek ve azmi bir kez daha kanıtlıyor. Ayrıca, yapay zekâ sohbet robotu ChatGPT'nin yaratıcısı Sam Altman'ın da 1 milyar dolarlık servetiyle aynı listede yer alması, teknoloji ve eğlence dünyalarının önemli isimlerinin başarılarını ortaya koyuyor.

Editör: Elif Erbay