Senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği dizinin yeni bölümünde, lüks bir otomobilin 5 kişiye çarpması sonucu Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki bir gencin Amerika'ya kaçmasıyla benzer bir hikaye işleniyor.

Bu akşamki bölümde, Umut'un kazandığı davayla birlikte Emirkıranlar'a karşı önemli bir avantaj elde ettiği görülüyor. Ancak bu zaferin ardından yaşananlar Umut ve Rıza için yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Bünyamin Emirkıran'ın talimatıyla alınan trafik kazası dosyasının içeriği, Harun Yakar'ı derinden sarsıyor ve gerçekle yüzleşmesine neden oluyor. Sıradan gibi görünen bu kaza dosyasının altında toplumun gözlerini açacak gerçekler yatıyor. Umut, Fecir'in babası için hazırladığı tuzağın vahametini yaşarken, trafik kazası dosyasındaki bazı detaylar onu büyük bir mücadeleye sürüklüyor.

Murat Boz Bir Hülya Avşar Sohbeti programına katıldı Murat Boz Bir Hülya Avşar Sohbeti programına katıldı

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi birbirinden başarılı oyuncuların bulunduğu "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu", yeni bölümüyle 03 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak.