Beşiktaş'ın stadında gerçekleşen ve Fenerbahçe'nin 3-1 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından sarı-laciverlilerde Teknik Direktör İsmail Kartal, Beşiktaş'a karşı yedi maç sonra gelen galibiyeti ve takımın performansını beIN Sports'a değerlendirdi.

Kartal, "Bu akşamki galibiyetimizden dolayı bütün oyuncularımı, taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Her zaman oynamak istediğimiz futbol bu. Çalıştık, konuştuk ve oyunu baştan sona domine ettik. Sakatların aramıza dönmesiyle birlikte güzel bir gece geçirdik. 3 puan almak için geldik. Hak ederek, güzel oyunla 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Beşiktaş takımına, teknik ekibine bundan sonrası için başarılar dilerim. Bu ligin lideri durumundayız. Çok mutluyuz" sözlerini söyledi.

DJIKU AÇIKLAMASI
Aynı zamanda sakat isimlerin dönüşü ve oyuncuların isteğinden de bahseden Kartal, "Djiku ile maçtan önce konuştuk, 'Hocam 60 dakika oynarım' dedi. 60-70 dakikaya göre planladık. Arka adalelerimde sıkışma var dedi, hemen çıkardık. Fred'i çıkardık, risk almamak için. Yerine girenler de iyi oynadı. Daha aramıza dönecek olanlar var" diye konuştu. 

Oyuncuların izni hak ettiğini belirten Kartal şöyle devam etti:

Daha iyi olmak için, çok çalışarak sezon sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Oyuncularım derbi galibiyetinin ardından izin istedi. Normalde ben izin vermiyorum ama hak ettiler. Yarın izinliler. Bize izin yok ama. Akşam ekibimle birlikte Samandıra'da çalışacağım.