Survivor'ın son bölümünde, ekran başındaki izleyicileri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Nefise ve Aleyna arasındaki tartışma, konsey atmosferini gererken, Aleyna'nın yaşanan kavganın Nefise ile ilgili olmadığını belirtip dolduruşa geldiğini ifade etti.

Survivor Nagihan Karadere elendi mi, diskalifiye mi oldu? - Hürsöz Gazetesi  - Sondakika Tokat Haber, Yerel Haber, Tokat Yerel Haber, Hürsöz Gazetesi

Nagihan, sinirlerine hakim olamayarak Aleyna'nın takımını zehirlediğini söyleyerek takım arkadaşına karşı çarpıcı bir ifade kullanarak 'Sarı yılan' dedi. Bu sözlerle birlikte konseydeki gerilim iyice tırmanırken, Nagihan Aleyna'nın tüm takımı kışkırttığını ve Sercan'ı da kendisine karşı zehirlediğini iddia etti. İkili arasındaki tansiyon hızla yükselirken, Acun Ilıcalı "Oylama var, konuşmuyoruz" diyerek yarışmacıları uyardı.

Survivor All Star konseyde Nagihan ve Aleyna kavga etti: Acun Ilıcalı  çıldırdı - Gazete Pencere

Acun sinirlendi

Oylama sonrasında Aleyna, Sercan'a dönerek, 'ben seni etkiliyor muyum' diye sordu. Konseyin ilerleyen dakikalarında ise Nagihan, ayağa kalkarak Aleyna'yı itti. İki yarışmacı arasında hakaretlerin yükselmesi sonucu Acun Ilıcalı, Aleyna ve Nagihan'ı dışarı çıkarmak zorunda kaldı. Gözyaşlarını tutamayan Aleyna, "Kendini bir şey sanma Nagihan Karadere" diye bağırarak duygusal bir an yaşattı. Acun Ilıcalı bunun üzerine konseyi sonlandırdı.

Filiz Taçbaş'dan etek tarmışmasına tepki Filiz Taçbaş'dan etek tarmışmasına tepki

Nagihan'ın gülmesi üzerine Acun Ilıcalı "Sizin hakkınızda insanların konuşması yasak mı? Her gün olay çıkarıyorsunuz. Kız ağlayarak gitti. Her gün bir şey çıkarıyorsunuz ne istiyorsunuz siz. Kavga mı kaos mu?" diyerek oturduğu sandalyeyi fırlattı.

Resim