Survivor All Star 2024, 1 Ocak Pazartesi günü başlayarak uzun yıllardır ekranların vazgeçilmez bir parçası olan Survivor'ın yeni sezonu oldu. Bu sezon, profesyonel sporculuk geçmişi, Türk mankenlik, fotomodellik ve oyunculuk kariyeriyle tanınan Nihat Altınkaya gibi tanıdık simaları izleyicilere sunuyor. Ancak, yeni sezonun ilk bölümünde Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya'nın sağlık sorunu nedeniyle yarışmaya geç katılacağını açıkladı.

Survivor All Star 2024'de Nilhat Altınkaya neden yok?

Nihat Altınkaya, Survivor All Star 2024 yarışmasının kadrosunda yer almasına rağmen bir süredir adada ve mücadelelerde görünmedi. Acun Ilıcalı, konu hakkında yapmış olduğu açıklamada, sağlık sorunları nedeniyle Nihat Altınkaya'nın adada bulunmadığını belirtti.

Masterchef ana kadroya giren 9 yarışmacı kim oldu? Masterchef ana kadroya giren 9 yarışmacı kim oldu?

Nihat Altınkaya, Survivor All Star hazırlıkları sırasında aşil tendonunun koptuğunu ve ameliyat olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda duyurdu. Bu zorlayıcı durumun ardından yoğun bir fizik tedavi sürecine girdiğini belirten Altınkaya, iyileşme sürecindeki çabasını ve kararlılığını izleyicileriyle paylaştı.

SURVİVOR NİHAT ALTINKAYA NEDEN YOK, yarışmaya katılacak mı? Survivor Nihat  kadrodan ayrıldı mı, nerede, ne zaman gelecek? -

Nihat Altınkaya, Survivor'a ne zaman katıldı?

Survivor yarışmacılarından Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 tarihinde Karabük'te dünyaya gelmiştir. Rizeli bir ailenin ortanca çocuğu olarak büyümüş, ilk, orta ve lise eğitimini Karabük'te tamamlamıştır. Annesi banka memuresi, babası ise demir çelik işiyle uğraşmıştır. Nihat Altınkaya'nın ailesinde iki kız kardeşi bulunmaktadır.

Karabük Demir Çelik Lisesi'nde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübü'nde iki sene boyunca profesyonel voleybol oynamıştır. Ancak, yedi yaşındayken sakatlanması nedeniyle voleybol kariyerine veda etmek zorunda kalmıştır. Ardından, Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. İstanbul'a taşındığında buradaki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi almış ve Fenerbahçe Boks Kulübü'nde yer almıştır.

2012 yılında katıldığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında birinci olmuştur.