Survivor All Star 2024 merakla beklenen son dokunulmazlık oyunu ile TV8'de ekranlara geldi. Eleme adayı bu bölümde dokunulmazlığı kazanan yarışmacının oyuyla belirlenmeyecek.

MasterChef'te ikinci etap başladı 18.07.2024 MasterChef'te ikinci etap başladı 18.07.2024

3 kişi dokunulmazlığı alırken kalan 3 kişi direkt eleme adayı olacak.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor’ın 8 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan 137. bölümünde haftanın 2. dokunulmazlığı oynandı.

Haftanın ikinci bireysel dokunulmazlık oyununun oynandığı 137. bölümde sona kalan 5 yarışmacı kıyasıya mücadele gösterdi. Batuhan, ilk dokunulmazlığı kazandığı için oyunda yer almadı.

Survivoryeni

8 HAZİRAN SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da artık eleme adayı oylama ile belli olmayacak. Bu hafta eleme adayı dokunulmazlığı kazananın oyuyla belirlenmeyecek. 3 kişi dokunulmazlığı alırken kalan 3 kişi direkt eleme adayı olacak.

İkinci dokunulmazlık mücadelesinde ilk elenen isim Avatar Atakan oldu. Atakan "Son can kalana kadar oyunumu oynadım. Tek canla başarırım diye düşünürken olmadı. Bugün biraz daha taktiksel oldu benim için. Çünkü atışı çok iyi yapan arkadaşlarım vardı. Ben de düelloda çok fazla yorulmak istemedim. Çünkü yarın düellomuz var. İnanılmaz olarak kendimi kasmadım. Yaşanması gerekenler yaşanıyor. Ben hep hayata şöyle bakıyorum. Öyle olması gerektiği için öyle olmuş. Başka türlü olması gerekseydi başka türlü olurdu. Şu anda düelloya hazırlıyorum kendimi. Allah izin verirse inşallah kalırım" dedi.

Dokunulmazlık mücadelesinde ikinci elenen isim Seda oldu. Seda "İyi başladım ama rakibim basketi atamadığı halde topum ormana kadar gitti. Bazı şeyleri zorlamamak lazım. Elimden geleni yaptım, biz Atakan'la buradayız. İki kişiyi daha bekliyoruz. Haklarında da hayırlısı olsun" dedi.

Nefise ile çıktığı mücadeleyi Ogeday kazanarak ikinci dokunulmazlık kolyesinin sahibi oldu ve İstanbul'u garantiledi. Kolyeyi alan Ogeday All Star sezonunu elemesiz bir şekilde kapattı. Sıradaki hedefi İstanbul'daki koltukları garantilemek.

GÖZLER İSTANBUL FİNALİNDE

Acun Ilıcalı'nın acil durum konseyi yapmasında önelikli konu İstanbul'daki büyük finalin nasıl olacağıydı. İki finalist belirlenecek ve geriye kalan üç kişi İstanbul'da düelloya çıkacak. Sona kalan 5 yarışmacıda İstanbul'daki büyük finali görmüş olacak. 

Şartların iyice zorlaştığı yarışmada sona kalan beş yarışmacı güçlerinin son damlasına kadar pes etmeden mücadele vermekte kararlı.Her ne kadar artık yorgun düşselerde hepsinin tek bir hayali tek bir amacı var; İstanbul finalini yaşamak.

Dün akşam oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan BATUHAN olmuştu.

Survivor'da bireysel dokunulmazlık kimin oldu? 7.6.2024 Survivor'da bireysel dokunulmazlık kimin oldu? 7.6.2024

Editör: Kemal Ilıkkan