Survivor All Star'da bu akşam ekranlara gelecek ödül oyunu ve eleme süreci, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yarışmacılar arasındaki rekabetin kızıştığı bu sezon, geçmişteki unutulmaz anıları tekrar yaşatma vaadiyle büyük bir ilgiyle izleniyor.

Survivor All Star 2024 18. Bölüm Tanıtımı │ 25 Ocak 2024 - Survivor

Surivivor All Star'da Bu Akşam ne olacak?

Masterchef ana kadroya giren 9 yarışmacı kim oldu? Masterchef ana kadroya giren 9 yarışmacı kim oldu?

Survivor All Star'ın bu akşamki bölümünde, yarışmacılar arasındaki rekabetin doruk noktasına çıkacağı ödül oyunu heyecanla bekleniyor. Geçmişteki başarılarıyla damga vurmuş isimlerin bir araya geldiği bu sezon, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.    Survivor yarışmacıları, bu akşamki ödül oyununda dayanıklılık konusunda birbirleriyle amansız bir mücadeleye girecekler. Fiziksel dayanıklılık gösterme yetenekleri bu oyunda ön planda olacak. Yarışmacılar, stratejik zekalarını kullanarak oyunu lehlerine çevirmeye çalışırken aynı zamanda fiziksel güçlerini de en üst düzeyde sergilemek zorunda kalacaklar.

Survivor All Star 2024 18. Bölüm Fragmanı (25 Ocak Perşembe)

Survivor All Star'da eleme adayları kim?

SMS oylamasının kaldırıldığı bu sezonda, izleyicilerin favori yarışmacılarını seçme şansı olmaksızın, yarışmacıların kendi yetenekleri ve başarıları ön plana çıkacak. Bozok, Sercan, Turabi ve Özgür, Survivor'ın zorlu koşullarında birbirleriyle mücadele ederek izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacaklar. Oyunları kaybeden isim Survivor All Star'a veda edecek.