Survivor All-Star 2024 macerası, 30 Ocak Salı günü nefes kesen anlarla dolu bir bölümle devam etti. Heyecan dolu rekabetin doruk noktasına ulaştığı bu bölümde, Survivor fanatikleri beklenmedik gelişmelerle karşılaştı. Ancak, bu akşamki bölümde Turabi'nin eksikliği dikkat çekti ve izleyenler arasında merak konusu oldu. Survivor tutkunları, ekranda Turabi'yi görememenin şaşkınlığını yaşarken, bu durumun yarışmaya nasıl yansıyacağını ve diğer yarışmacıların nasıl bir taktik izleyeceğini merak edildi. Turabi'nin olmadığı bu bölümde diğer yarışmacılar nasıl bir strateji benimseyecek, bu gece hangi zorlu görevlerle karşılaşacakları ise büyük bir merak konusu haline geldi.

Survivor All Star 2024 Turabi kimdir, kaç yaşında, nereli? Turabi Çamkıran  Survivor'a kaç kez katıldı?

Turabi sakat mı?

Survivor'un heyecan dolu yolculuğu, Kırmızı ve Mavi takım yarışlarının kıyasıya devam ettiği yeni bölümle bir kez daha ekranlara taşındı. 30 Ocak Salı akşamı yayınlanan bölümde Turabi'nin olmaması merak konusu oldu. 30 Ocak Salı günü ekrana gelen 22. bölümde, egzama tedavisi gören Survivor Turabi Çamkıran'ın yer almadığı gözlerden kaçmadı. Ancak sevilen yarışmacının egzama tedavisi tamamlandıktan sonra yarışmaya dönecek.

İsrail askerleri görev başındaki TRT ekibine saldırdı, kameraman yaralandı İsrail askerleri görev başındaki TRT ekibine saldırdı, kameraman yaralandı