Survivor All Star 2024'te büyük finale doğru heyecan giderek artıyor. 10 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan 139. bölümde final oyunları başlıyor. Yarışmacıların kıran kırana geçen mücadeleleri sonucu kolyenin sahibi belli olacak.

Yeni sisteme göre, final oyunları için 5 yarışmacı sahneye çıkacak. Birinci oyunun galibi birinci finalist olacak. İkinci oyunun galibi ikinci finalist olacak.

Kalan 3 kişi ise İstanbul'da canlı yayında düello oynayacak.

S U R V İ V O R

FİNALİ KİM HAK EDECEK?

Murat Ceylan, 10 Haziran tarihli 239. bölümde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Survivor All Star 2024'te final oyunlarına hoş geldiniz. 5 isim ve bugün sadece bir kişi final koltuğu adına bu kolyenin sahibi olacak. Yani bugün kazanan finalist olmayı garantileyecek.

Bugün İstanbul final koltuğunu kim kazanacak, kim hak edecek?''

SURVIVOR'DA İLK FİNALİST KİM OLDU?

İlk final oyunu sonucunda kolyeyi kazanan yarışmacı, birinci finalist olacak ve final koltuğuna oturmaya hak kazanacak.

Survivor All Star'dan elenen son isim Yunus Emre oldu. Survivor ilk finalist belli olduğunda haberimizde yer verilecektir.

Survivor2

SURVIVOR'DA FİNAL EŞLEŞMESİ

Survivor final turunda Atakan ve Yunus Emre eşleşti. Eşleşme sonucunda 5-3'lik skorla kazanan isim Atakan oldu. Survivor'da gerçekleşen son düelloda elenen isim Yunus Emre oldu.

MasterChef'te ikinci etap başladı 19.07.2024 MasterChef'te ikinci etap başladı 19.07.2024

Survivor'a veda eden Yunus Emre şu ifadeleri kullandı:

"Buraya beni 'ben' olarak kabul ettiniz ve gerçekten hep kazanmaya çalıştınız. Ben büyürken hep şu sözü duydum: Her şeyin bir bedeli var. Evet bir bedel ödedik ama bu sadece yarışmanın zorluğuydu. Beni ailenizin içine aldınız, beni 'ben' olarak bir yerlere getirip, dünyanın kirletmiş olduğu çamurlardan beni arındırdınız. Yeni bir kimlik verdiniz. Her şey için minnettarım. Mutlu gideceğim buradan."

Editör: Kemal Ilıkkan