Dans yarışması, birbirinden etkileyici ve şaşırtıcı performanslara sahne oldu. Yarışmacılar, sadece fiziksel dayanıklılıklarını değil, aynı zamanda dans yeteneklerini de sergileme fırsatı buldular. Seyirciler, adeta ekrana kilitlenerek yarışmacıların enerjisiyle eğlenceli bir zaman geçirdi.

SURVIVOR DANS YARIŞMASI 31 OCAK | Survivor All Star dans yarışmasını kim  kazandı? - Son dakika Ma...

İlk turu başarıyla tamamlayan yarışmacılar, final turunda birbirinden etkileyici gösterilere imza attılar. Seyirciler, dans sahnesinde sergilenen hünerleri izlerken adeta nefeslerini tuttu. Survivor tutkunları, bu heyecan dolu anları kaçırmamak için soluğu ekran başında aldı.

Survivor All Star dans yarışmasını kim kazandı? Survivor dans yarışması kim  birinci oldu?

Survivor'da ödül ne oldu?

Acun Ilıcalı: “Rio Karnavalı ödülü için Eurovision’a benzer bir eleme sistemi ile ilerleyeceğiz. Bugün 25 yarışmacının 18’i Rio ödülü için bu turu geçmiş olacak. 7 yarışmacı ise elenecek.'' dedi.

Survivor All Star dans yarışmasını kim kazandı? Survivor dans yarışması kim  birinci oldu?

Rio Karnavalı Ödülü dans yarışması 1. turunda en iyi performans Turabi Çamkıran'ın oldu. Ödül oyununun kazananı final turunun gerçekleşmesiyle birlikte belli oldu.

Dans yarışmasında seyircilerden en çok oyu alan ve Survivor dans şampiyonu olan birinci ismi Damla Can oldu.

Zuhal Topal'la yemekteyiz büyük ödülü kim kazandı? 17.05.2024 Zuhal Topal'la yemekteyiz büyük ödülü kim kazandı? 17.05.2024

Performans sıralaması ise şu şekilde oldu: 

1- Damla Can

2- Yağmur

3- Özgür

4- Turabi

5- Furkan

6- Ogeday

Seyircilerin oylarıyla en iyi performans olarak seçilen 6 yarışmacı Rio Karnavalına gidecek.