Bu akşam, ekrana kilitleyen dokunulmazlık oyunuyla Survivor All Star sezonu tansiyonu yükseltti. Geçmişte damga vurmuş ve izleyicilerin kalbinde taht kurmuş isimler, kamera karşısına geçerek bir kez daha adrenalin dolu mücadelelere atıldı. Dokunulmazlık oyununda, eski dostluklar test edilirken stratejilerin ne kadar güçlü olduğunu görmek için nefesler tutuldu.

Survivor Fragman 6 Şubat 2024 İzle! Survivor Yeni Bölüm Fragmanı - Özgün  Kocaeli Gazetesi

Survivor 2024 All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

İsrail askerleri görev başındaki TRT ekibine saldırdı, kameraman yaralandı İsrail askerleri görev başındaki TRT ekibine saldırdı, kameraman yaralandı

Survivor 2024 All Star'ın 6 Şubat Salı günü ekranlara gelen yeni bölümünde, nefes kesen bir rekabetin ardından dokunulmazlık oyununu 12-9 skorla mavi takım kazandı.

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU 6 Şubat Salı | Survivor dokunulmazlık oyununu  kim kazandı? - Son dak...

Survivor 2024 All Star'da eleme adayı kim oldu?

Survivor'da nefeslerin tutulduğu bir konseyde, son eleme adayının belirleneceği esnada kırmızı takım arasında çıkan kavga, Acun Ilıcalı'nın konseyi terk etmesine neden oldu. Bunun üzerine son eleme adayı açıklanmadı.

Survivor (6 Şubat) eleme adayı kim oldu, Mustafa Kemal mi Yaman mı Ersin mi  elendi? - Gaziantep Son Dakika Haberleri - Gaziantep Doğuş Gazetesi -  Gazete27 Gazetesi

Konseyde gerilim

Survivor 2024 All Star'ın son konseyinde tansiyon bir hayli yükseldi. Aleyna ve Nagihan arasında patlak veren bir kavga, adeta konsey ortamını gerdi. İki güçlü yarışmacı arasındaki gerginlik, izleyicileri ekrana kilitleyen bir anın başlangıcını oluşturdu. Acun Ilıcal'da 2 yarışmacıyıda dışarı çıkardı.